altinis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Σας έχει τύχει να μην επιβεβαιωνονται τα οικονομικα στοιχεία απο ΑΑΔΕ? Πρεπει να ξανασυμπληρωσεις τα στοιχεια στους συνιδιοκτητες
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Επίσης τι κουραφέξαλα λεει το μήνυμα για διαδικασίες δανείου αφού δεν επέλεξα δάνειο σε κανέναν?
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Επέλεξες τράπεζα και δεν το κατάλαβες.... αλλιώς δεν θα προχωρούσες στο επόμενο βήμα, στο μηνυμα όμως λέει ότι θα ειδοποιηθείς για την αποδοχή δανείου ή όχι. Μην ξεχνάς το λειτουργικό είναι χορηγία τράπεζας!
gella Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Από ότι μίλησα με την γραμματεία του Υπουργού μου είπε ότι το σύστημα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο μεγάλο αριθμό αιτήσεων και για αυτό δεν έχει δώσει 6 ψηφίο αριθμό αλλά η αίτηση μας είναι καταχωρημένη και θα μας αποσταλεί αργότερα !!! Αυτά μου είπαν....
ALSIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ , ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ 8:00 ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ !!! 1
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Παιδιά πώς μπορώ να ακυρώσω μια αίτηση που παίχτηκε χαζομάρα; Έχει γίνει οριστική υποβολή και έχει πάρει παύλα
giannoylidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Συνάδελφοι καλησπέρα. Από χθες έχω καταθέσει μία αίτηση για ένα σπίτι που αποκτήθηκε μέσα στο 2017 και δεν έχουν πάρει ακόμα έγκριση από την ΑΑΔΕ τα φορολογικά στοιχεία του ιδιοκτήτη και δεν δέχεται στα στοιχεία ακινήτου ότι η κατοικία χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία από τον αιτούντα. Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο παρακαλώ για μία ενημέρωση.Καλή υπομονή.
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) και εγω προσπαθω απο ωρα αλλα τιποτα Απίστευτο bug.. Αυτό με το e-mail είναι ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Edited Μάρτιος 20 , 2018 by vk2626
lamproud Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Πελάτης μου έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Παραπάνω στο φόρουμ κάποιος συνάδελφος έγραψε ότι από το helpdesk του είπαν ότι έχει πρόβλημα το σύστημα για τα νεοαποκτηθέντα το οποίο προσπαθούν να λύσουν οι προγραμματιστές.
dimitris82 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 giannoulidis το ιδιο αντιμετωπιζω κ εγω.. Απ' οτι κατάλαβα φταιει η ΑΑΔΕ και το έχουν αφησει εντελώς στο έλεος του θεού...Πήρα το κέντρο στο εξοικονομω λενε θα το διορθώσουν, πηρα ΑΑΔΕ λένε δεν ασχολούμαστε εμεις ρωτήστε το helpdesk του εξοικονομώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα