agourne Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Από εχθές είμαι κολλημένος στο ''Τρέχουσα Κατάσταση : 03.ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή''! Ντροπη τους ειμαι στην ιδια κατασταση - μηπως βρηκες τροπο ακυρωσης και νεας ατιτησης απο την αρχή; (δεν βλεπω τετοιασ επιλογή)
summergreek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Υπαρχει περίπτωση να ανοίξει τέτοια ώρα η μας δουλεύουν?
fkaminio3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Αυτο μου έχει συμβεί σε δύο δηλώσεις, τις εχει μετατρέψει σε αίτηση πολυκατοικιας απο μονο του, δεν μπορεις να τις επεξεργαστείς και δεν μπορεις και να την διαγράψεις... Βέβαια αυτό είναι παράνομο και αν κινηθει ο πελάτης νομικά πρέπει να δικαιωθεί!
fkaminio3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Υπαρχει περίπτωση να ανοίξει τέτοια ώρα η μας δουλεύουν? Πρωτη φορα μας δουλευουν ή τελευταία??? Απλά θα μπορούσε να γράφει, το σύστημα "μπορεί" να είναι διαθέσιμο στις 20:00
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πηγαν για καφε και ενας δεν ειπε να πατησει το κουμπι να το ενεργοποιησει???
nikos1966 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Αυτο μου έχει συμβεί σε δύο δηλώσεις, τις εχει μετατρέψει σε αίτηση πολυκατοικιας απο μονο του, δεν μπορεις να τις επεξεργαστείς και δεν μπορεις και να την διαγράψεις... Βέβαια αυτό είναι παράνομο και αν κινηθει ο πελάτης νομικά πρέπει να δικαιωθεί! Ε,μένα μου συνέβει σε μία (ευτυχώς)Θα πρέπει να συντονιστούμε αν δεν υπαχθούν οι συγκεκριμένες περιπτώσεις για ομαδική αγωγή
kontheod Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Καλά τώρα πλάκα κανουν ? Μας έχουν ξεφτιλίσει ή είναι η ιδέα μου ?
summergreek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 μια ερώτηση αν υπάρχει ενας υψηλός κύριος σε ποσοστό 100% και δυο αλλοι που έχουν την επικαρπιών 50% και 50% πως τουσ βαζουμε στην καρτελα των (συν)ιδιοκτητών ?βαζω τα ποσοστα τους και μου βγαζει σφαλμα κατι να τους βαλω 1/2 δεν μπορω να το καταλαβω
kontheod Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Για λόγους αναβάθμισης και συντήρησης το σύστημα παραμένει κλειστό **το 20:00 εξαφανίστηκε...
Leon T Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Βγηκε ανακοινωση ''το συστημα παραμενει κλειστο''!!!!! xaxaxaxaxa μας δουλευουν τελειως!! :-)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα