todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Εμένα την μονοκατοικία την έκανε πολυκατοικία χωρίς να πάρει ΠΕΑ και παρεμβάσεις Ξέρω το έχει κάνει σε πολλούς απλά εμένα δεν το έκανε σε καμία και μου έκοψες τη χολή τωρα...
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Το πρώτο θετικό νέο που διαβάζω είναι ο διπλασιασμός των πόρων.ΟΛΗ η σαχλαμάρα έχει ξεκινήσει από εκεί. Πάλι βέβαια είναι λίγα , πάλι θα $&^*@%$ με. Αμα τα 3πλασιάσει κάτι γίνεται. Αφού θα τα πάρουνε πίσω σε 6 μήνες ΦΠΑ & φόρους...ή μήπως είναι λίγο 1-2 δις επιπλέον στο ΑΕΠ ? Τους χαλάει? Συγνώμη συνάδερφε πιστεύεις αυτόν τον πολιτικό απατεώνα και ψεύτη!!!
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Εμένα την μονοκατοικία την έκανε πολυκατοικία χωρίς να πάρει ΠΕΑ και παρεμβάσεις Και σε μενα το ίδιο έκανε..
Panos_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Συνάδελφοι η διασταύρωση γίνεται με το Ε9 του 2019?
cristoval Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Συνάδελφοι η διασταύρωση γίνεται με το Ε9 του 2019? Ναι, αλλά μίλα και με τον λογιστή
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Και σε μενα το ίδιο έκανε.. To ίδιο!
GriGaS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Σε αυτή τη φάση ζητάει μόνο συνεργαζόμενη Τράπεζα ή ζητάει και IBAN?
cristoval Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Απ'ότι καταλαβαίνω, ο σύμβουλος οφείλει να είναι μηχανικός, λογιστής, δικηγόρος και συμβολαιογράφος ταυτόχρονα. Και ένα δίπλωμα ψυχιάτρου αν σας βρίσκεται. 3
lamproud Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Αφού η αίτηση γίνεται από διαφορετικό ΑΦΜ το λογικό είναι να μπορεί να γίνει σύμφωνα με τον Οδηγό αλλά αν κάποιος το είχε ήδη δοκιμάσει και προχώρησε χωρίς πρόβλημα θα απαντούσα με σιγουριά στον πελάτη..
cristoval Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Αφού η αίτηση γίνεται από διαφορετικό ΑΦΜ το λογικό είναι να μπορεί να γίνει σύμφωνα με τον Οδηγό αλλά αν κάποιος το είχε ήδη δοκιμάσει και προχώρησε χωρίς πρόβλημα θα απαντούσα με σιγουριά στον πελάτη.. Ε τώρα, στη σιγουριά μας τα χάλασες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα