cristoval Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Οι κολλημένες δεν είναι υπό επεξεργασία. Σου δίνει την δυνατότητα να την ακυρώσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή. Μόλις το έκανα και πήρα και αριθμό πρωτοκόλλου. Βέβαια σου λέει ότι είσαι στους επιλαχόντες αν είσαι σε περιφέρεια όπου ΄σωθηκε το μαρούλι, όπως εμένα στη Θεσσαλία. Είχα μονοκατοικία που μου την έκανε 3.ε πολυκατοικία.
joanlioliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 τι αριθμο πρωτοκολλου πηρες?
stefan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Οι κολλημένες δεν είναι υπό επεξεργασία. Σου δίνει την δυνατότητα να την ακυρώσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή. Μόλις το έκανα και πήρα και αριθμό πρωτοκόλλου. Βέβαια σου λέει ότι είσαι στους επιλαχόντες αν είσαι σε περιφέρεια όπου ΄σωθηκε το μαρούλι, όπως εμένα στη Θεσσαλία. Είχα μονοκατοικία που μου την έκανε 3.ε πολυκατοικία. Το 2 στάδιο - επαλήθευσης πέρασε γρήγορα ο έλεγχος της ααδε?
cristoval Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Όλα γίναν σε λιγότερο από 5'. Το συστημα με περίμενε αντί να το περιμένω. Ο Α/Π είναι 30000+, δεν νομίζω να έχει σημασία ως αύξων αριθμός.
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Γιατί έχει ανοίξει η πλατφόρμα? Απο chrome μπαινει απο Mozzila όχι!!!
getsakna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs Αυτο σημαινει οτι ειμαι κολλημενος ή κατι αλλο? Πρεπει να ξανακανω αιτηση?
cristoval Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs Αυτο σημαινει οτι ειμαι κολλημενος ή κατι αλλο? Πρεπει να ξανακανω αιτηση? refresh και αλλαγή browser, από chrome εμενα με πήγε σφαίρα.
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Και να υποθέσω οτι έφτιαξαν το προβλημα με το mail ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα