vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 (edited) @Calibrator Ωραία σούμα.. *Επίσης μπορείτε να έχετε διαφορετικούς browser, για να καταχωρείτε ταυτόχρονα αιτήσεις... *Σε περίπτωση συγκυριότητας το ΑΤΑΚ είναι διαφορετικό ανά ΑΦΜ Edited Μάρτιος 22 , 2018 by vk2626 1
getsakna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Ξέχασα να δηλώσω τον εαυτό μου ως σύμβουλο έργου, ενώ στο αντίστοιχο πεδίο (ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Σ.Ε) επέλεξα ''ΝΑΙ''... Αν ο επιλαχών πελάτης εγκριθεί, υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το διορθώσω μετα? ΕΠίσης, σε ορισμένους πελάτες μου έβγαλε κόστος επιθεωρησεων 0 ευρω..παντως τον στοχο τον επιαναν..παιζει κατι αλλο?
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Με έχει πιάσει στερητικό και πατάω F5, έτσι χωρίς λόγο 6
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Κύριοι ηταν ευχαριστησή μου που αυτές τις ημέρες μοιραστήκαμε τα παραπονά μας, κατι σαν σχεση δηλαδή και ανταλλάξαμε επικοδομητικές απόψεις. Τα λεφτά τέλος αλλα μας έμεινε για ακομα μία φορα η βεβαιότητα ότι Κεμάλ αυτος ο τόπος (κόσμος) δεν θα αλλαξει ποτέ. 2
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 παιδια μολις μου ηρθε κωδικος που ειχε κλειδωσει μας δουλευουν!!!! Και εμένα με πήρε ο πελάτης μου και μου είπε οτι του ήρθε.......Τώρα που έχει κλειδώσει.... Οχι απλά δούλεμα...αλλά μην πώ τίποτα χειρότερο.... Και οταν με ρώτησε τώρα τι κάνω......Του απάντησα...να το έχει να το κοιτάει!!
Calibrator Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 @Calibrator Ωραία σούμα.. *Επίσης μπορείτε να έχετε διαφορετικούς browser, για να καταχωρείτε ταυτόχρονα αιτήσεις... *Σε περίπτωση συγκυριότητας το ΑΤΑΚ είναι διαφορετικό ανά ΑΦΜ Κορυφαία στιγμή αυτή με τον ΑΤΑΚ! Βάζω και τις δύο συμβουλές στο αρχικό μου ποστ 1
dolopikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Το τσίρκο τα μαζεύει από τις Περιφέρειές μας και ετοιμάζεται για τις επόμενες... Μέρικά από αυτά που μάθαμε παθαίνοντας: * Πρώτη πρώτη κίνηση να δηλώσετε τον εαυτό σας ως διαθέσιμο σύμβουλο έργου με το ΑΦΜ σας (θα σας έρθει επιβεβαίωση μέσω μαιλ) * Η πλατφόρμα ΔΕΝ διανυκτερεύει και όταν λέει θα ανοίξει στις 8.00 εννοεί 7.45 * Έχετε έτοιμο ένα λογαριασμό μαιλ ανά πελάτη και ΜΗΝ κάνετε λάθος πληκτρολόγηση. Επίσης καλύτερα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό αυτό για να πάρετε τον κωδικο επιβεβαίωσης μόνοι σας * Περάστε όσο περισσότερους πελάτες μπορείτε από την επιβεβαίωση μαιλ γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα κλειδώσει η πλατφόρμα * Περάστε τα οικονομικά στοιχεία, τα στοιχεία ακινήτου, όλους τους ιδιοκτήτες (ΜΑΖΙ και τον αιτούντα) και την τράπεζα που θέλει να κάνει συναλλαγές ο πελάτης (ΔΕΝ σημαίνει δάνειο!), και μετά ασχοληθείτε με κόκκινα πλαίσια και προειδοποιήσεις * Να έχετε έτοιμα για ανέβασμα σε pdf: άδεια, λογαριασμό ρεύματος και ίσως έγγραφο από ΟΤΑ ότι η σημερινή διεύθυνση του ακινήτου αντιστοιχεί στη διεύθυνση της άδειας * Να έχετε έτοιμο το ΠΕΑ με το σύνολο των παρεμβάσεων στο πρώτο σενάριο (θα ζητηθούν Α/Π και Α/Α) και έντυπο ΙΙΙ (παρεμβάσεις) σε pdf έτοιμο για ανέβασμα Και υπομονή... Τα ποσά από ΠΕΑ, έντυπο ΙΙΙ και παρεμβάσεων που καταχωρούμε στο σύστημα πρέπει να ταυτίζονται; 1
Calibrator Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Τα ποσά από ΠΕΑ, έντυπο ΙΙΙ και παρεμβάσεων που καταχωρούμε στο σύστημα πρέπει να ταυτίζονται; 'Οχι, τα ποσά στο ΠΕΑ είναι ενδεικτικά. Το έντυπο ΙΙΙ μετράει. Επίσης πέραν του έντυπου, οι παρεμβάσεις θα περαστούν και ηλεκτρονικά. ΕΚΕΙ πρέπει να συμπίπτουν 1
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 τελειωσε ;;; αυτο ηταν ;;; δεν προλαβα να ολοκληρωσω ....
joanlioliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Με την πρόσφατη απόκτηση ακινήτου τι εγινε τελικά??? προχώρησε κάποιος??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα