coulis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (edited) Στα τ.μ. της ΔΕΗ γιατί να θέλει αλλαγή; Δεν το αναγράφει κάπου. Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυταΕκκαθαριστικός, 2η σελιδα. Στα δημοτικά τέλη, γραφει τα τετραγωνικά. Αλλα μπορεί να γραφει η ΔΕΗ, αλλα το Ε9, αλλα το Ε1, αλλα η αδεια και άλλα το ΠΕΑ. Εκει να δεις γλέντια!, τροποποιήσεις κ μαγειρέματα Και το πιο βασικό, ο αριθμος παροχής να ειναι ιδιος με αυτόν που γραφει το Ε9 ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited Μάρτιος 8 , 2018 by coulis
chl17n Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 αρα αν καταλαβα καλα μπαινουμε ωσ συμβουλοι αρχικα για καταχωρηση και μετα μπαινουμε ωσ οφελουμενοι και συνεχιζουμε.σωστα?
atsimeri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 αρα αν καταλαβα καλα μπαινουμε ωσ συμβουλοι αρχικα για καταχωρηση και μετα μπαινουμε ωσ οφελουμενοι και συνεχιζουμε.σωστα?Ανάποδα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Καποια επίσημη ανακοινωση θα βγει.... Γτ τόσο γκρίνια απο το πρωί δεν αντέχεται... Καλύτερα να εβοσκα πρόβατα πάρα ολο αυτό το άγχος και η πίεση... 2
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (edited) προσωπικα πιστευω οτι δεν επιδοτητε τιποτα οταν υπαρχει παρανομια και προσωπικα πιστευω οτι τα τετραγωνικα τις ΔΕΗ ειναι μια μορφη παρανομιας οπως και οτι φυσικα ολοι αυτοι δεν εχουν ΥΔΕ σε ισχύει .. δεν μπορει να θες επιδοτηση και να κλεβεις απο τη αλλη το κρατος ;;; γιαυτο αναμενω καπου κανω ερωτηση για το θεμα των τμ της ΔΕΗ ... γιατι περα απο ολα τα αλλα αυτοι ειναι και μουρλοι ... Edited Μάρτιος 8 , 2018 by george68
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (edited) Εκκαθαριστικός, 2η σελιδα. Στα δημοτικά τέλη, γραφει τα τετραγωνικά. Αλλα μπορεί να γραφει η ΔΕΗ, αλλα το Ε9, αλλα το Ε1, αλλα η αδεια και άλλα το ΠΕΑ. Εκει να δεις γλέντια!, τροποποιήσεις κ μαγειρέματα Και το πιο βασικό, ο αριθμος παροχής να ειναι ιδιος με αυτόν που γραφει το Ε9 ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Εννοούσα ότι δεν αναγράφεται πουθενά έλεγχος τ.μ. μεταξύ λογαριασμού ΔΕΗ και Ε9.. Ειδικά η ΔΕΗ είναι ότι να'ναι.. σε όλα! george68 μαζί σου αλλά να αναγράφονται ξεκάθαρα οι προυποθέσεις.. Για εμένα ένας άνθρωπος που έχει λάθος τ.μ. σε μια σύνδεση ΔΕΗ που έγινε το 70 δεν είναι παράνομος. Είναι αμελής στην χειρότερη περίπτωση.. Σε αυθαιρεσίες κτλ ναι εννοείται 100%. Δεν μπορείς να επιδοτείσαι για αυθαίρετες κατασκευές Edited Μάρτιος 8 , 2018 by ata
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (edited) Εννοούσα ότι δεν αναγράφεται πουθενά έλεγχος τ.μ. μεταξύ λογαριασμού ΔΕΗ και Ε9.. Ειδικά η ΔΕΗ είναι ότι να'ναι.. σε όλα! και η ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις αυθερετες ειναι ... και ρυθμισει να εχει κανει ..καπου ζηταει ελεγχο εγκαταστασεων αλλα οχι νεα ΥΔΕ και νεο λογαρσμιο ..ακυρη βεβαια συζητηση για το θεμα μας ... η ΔΕΗ ειναι οτι νανε αλλα ο φορος που πληρωνεις μεσο ΔΕΗ παει στο κρατος ... τελος παντων οπως και να εχει .. υπαρχει καποιο email να στειλω ερωτημα ;;; Edited Μάρτιος 8 , 2018 by george68
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Η κατάσταση πάντως είναι τραγική! Πολύ κακό για το τίποτα!!! Αυτό έχω να πω!!! Ακόμα περιμένουμε...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (edited) Δικη μου ερμηνεια ειναι οτι θα υπαρξει διασταυρωση και με τα τμ της ΔΕΗ. Και αν βγουν πάνω απο 7 τμ (λογω ανοχης απο το ΠΕΑ) μπορεί να ζητήσουν διόρθωση ή να το απενταξουν. Πάντως βαθύτερες σκέψεις που κάνω είναι οτι με αυτό το τρόπο θα αναγκαστούν πολλοί να πληρώσουν νέα ΤΑΠ (η συζητηση για τη ΔΕΗ παντως ειναι εκτος νηματος) Edited Μάρτιος 8 , 2018 by Bill22
TomA Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Για τους συναδέλφους που περιμένουν πάνω από το F5. Και να καταφέρετε να μπείτε ? Υπάρχει περίπτωση να ολοκληρώσετε όλα τα στάδια χωρίς να πέσει το σύστημα ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα