michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Κι εγώ στη ίδια σελίδα έχω κολλήσει. Δεν πρόλαβα να περάσω στις επόμενες ενότητες!
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δηλαδή τώρα αν μείνει ανοικτό είναι όποιος αντέξει πχ να κάτσει 10 ώρες στον υπολογιστή ώστε να μειωθεί η κίνηση και να πάρει αρ. πρωτ. Και αυτό είναι ΕΣΠΑ. 1
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 "Σχετικά με το Εξοικονομώ ΙΙ και το θεμα της δυσλειτουργίας του συστήματος υποβολής που έχει προκύψει, επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο και μας μετέφεραν ότι διεξάγεται σύσκεψη αυτήν την ώρα και θα βγεί άμεσα ανακοίνωση. Υπαρκτό το σενάριο να ανοίξει το σύστημα διαδοχικά ανα περιφέρεια πλεον.." Απο την σελίδα στο f/b "Προγράμματα Επιδοτήσεων - ΕΣΠΑ 2014-2020 Να το κλείσουν και να αλλάξουν ΦΕΚ. Ελεος!!!!! Να αλλάξει ο τρόπος!!!! Μας έφαγε η διασύνδεση με taxis!!! Να ανεβάζουμε εμεις Ε1, Ε9 κλπ. Ελεος!!! Να πάμε να κάνουμε καμιά δουλειά. Να ακυρώσουν όποιες έχουν ολοκληρωμένη υπαγγωγη διότι είναι σκιερό το τι έχει γίνει. 4
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Προκύπτει πραγματικό θέμα αδιαφάνειας katrmp
michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Αυτό είναι πολύ σωστό Sw0rdf1sh, με τη λογική ότι κάποιοι καταφέραμε να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα στοιχεία της αίτησης. Ποιός μου επιβεβαιώνει εμένα ότι κάποιοι ΔΕΝ την ολοκλήρωσαν;
stefan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Μάλλον ενδιαφέρει πολλούς Καταγγελίες για συγχρηματοδοτούμενα έργαhttps://www.espa.gr/el/Pages/staticAntiFraud.aspx 2
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΚΑΤΑ ΥΠΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» - ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΗ
Allobar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (edited) Πάντως μπράβο στην πσυσενεπ και στον Λάσκο. Είναι οι μόνοι που ασχολούνται με το θέμα και δημοσιοποιούν το πρόβλημα! όσοι ασχολούνται με πεα πρέπει να γίνουμε μέλη εδώ εγγραφόμαστε http://psypenep.gr/registration/ Edited Μάρτιος 13 , 2018 by Allobar 1
fkaminio3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 εχει ακουστεί οτι κάποια γραφεία, μπορει και πολιτικά, έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα... δεν πιστευω εγώ όμως κατι τετοιο, δεν εχουν γινει ποτε τετοια πραγματα στην Ελλαδα για να γίνουν τώρα.. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το θέμα του εξοικονομώ ΙΙ ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ, όχι τώρα εδω και 2 χρόνια..
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 έχει κανείς το τηλέφωνο του Καρανίκα? 3
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα