ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Στις 16:00 θα βγει ανακοίνωση μου είπανε μόλις τώρα.. Τίποτα άλλο!
joanlioliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Με ποιον επικοινωνησες και στο είπε αυτό?
fkaminio3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Κοιμηθείτε, δεν θα στειλει....... 2
Saipa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Κυρίες και κύριοι τίποτα δεν είναι τυχαίο ! Καλά μας κάνουω Γερμανοί Άγγλοι Πορτογάλοι. Απαράδεκτα πράγματα για το 2018. Έχουμε ξενυχτήσει και έχουμε φορτωθεί αυτό το διάστημα σε μεγάλο βαθμό. Ένας τρόπος λειτουργίας και άσκησης του επαγγέλματος <<άρπα .....>> που μας μειώνει στην κοινωνία.
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (edited) Παιδιά δεν ξέρω αν θα είναι συνεπής αλλά στις 16:00 μου είπανε ότι θα βγεί ανακοίνωση.. Αυτό από τη γραμματεία του υπουργείου που επικοινώνησα. Όταν ρώτησα τι θα λέει και πως, δεν ήξερε(ήθελε) να μου πει κάτι Edited Μάρτιος 13 , 2018 by ata
θανος_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 αν δοκιμάσετε να δώσετε το ιδιο εμαιλ για άλλον πελάτη βγαίνει το μήνυμα "Η διεύθυνση email που δώσατε αντιστοιχεί ήδη σε άλλον χρήστη του Portal. Παρακαλώ δώστε καινούρια διεύθυνση email." Δηλαδή πρέπει να έχουμε ένα εμαιλ για κάθε πελάτη, η το δικό του, αν κατάλαβα καλά διορθωστε με αν κανω λάθος
michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Ναι! Απαιτείται ξεχωριστό email.
HumanError Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 για να μην αγχωνόμαστε με τις δυσλειτουργίες του συστήματος... είναι προφανες ότι θα δωθεί νέα παράταση και με ποιους όρους μένει να δούμε...
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 αν δοκιμάσετε να δώσετε το ιδιο εμαιλ για άλλον πελάτη βγαίνει το μήνυμα "Η διεύθυνση email που δώσατε αντιστοιχεί ήδη σε άλλον χρήστη του Portal. Παρακαλώ δώστε καινούρια διεύθυνση email." Δηλαδή πρέπει να έχουμε ένα εμαιλ για κάθε πελάτη, η το δικό του, αν κατάλαβα καλά διορθωστε με αν κανω λάθος Δηλαδή τελείωσες με τη μια αίτηση κι πας σε επόμενη;;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα