Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 katrmp: Συμφωνώ. Είσαι κάτω και από το 2%. 0.8% έχασες. Μην τρελαθούμε κιόλας... @spliliosa: Το πιο σωστό θα ήταν "θα εξασφαλίσω τη συναίνεση πριν την εκτέλεση των εργασιών". Που αυτό είναι και το νόμιμο. Αυτό απαιτείται κιόλας. Οπότε θεωρώ ότι πρέπει μετά να το τηρήσει. Αλλά να το τηρήσει πριν κάνει αίτηση; εκδώσαμε ΠΕΑ πριν τις 28/2 για το εξοικονομώ και το συγκεκριμένο έντυπο βγήκε αργότερα. Εννοώ: Άλλο να πάει ο άλλος σε γενική συνέλευση και να πει έχω εγκριθεί να κάνω παρεμβάσεις και άλλο δώστε μου την έγκριση για να δω αν θα εγκριθώ. Το χει κάνει εντωμεταξύ κανείς; Απόφαση γεν. συν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Σε αυθαιρεσίες τι ανοχή έχουμε? Πχ σε ένα διαμέρισμα 9*10 αν 9.20*10.30 το προχωράμε? Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Πού έχουν αναρτηθεί οι "νέες" ερωτοαπαντήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimikal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 https://exoikonomisi.ypen.gr/-/dieukrineseis-gia-te-chrese-tou-plerophoriakou-systematos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 οκ, thank you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoifot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 καλημερα,μπορειτε να μπειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Καλημέρα, ναι εγώ μπήκα αλλά θέλω να γραφτώ ως σύμβουλος και δεν με αφήνει να προχωρήσω όταν δίνω τα στοιχεία του taxis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cossie Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 καλημερα,μπορειτε να μπειτε? καλημέρα. οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 ΜΙα γρηγορη ερωτηση, ως συμβουλοι μπορειτε να γραφτειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Ναι κ το συστημα πάει καλά εως τωρα... Καλημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα