hkamp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Οι επιθεωρήσεις συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού, ενώ νομοθετήθηκαν δεν εφαρμόστηκαν ποτέ. Μη σε απασχολούν για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 9 ώρες πριν, hkamp said: Οι επιθεωρήσεις συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού, ενώ νομοθετήθηκαν δεν εφαρμόστηκαν ποτέ. Μη σε απασχολούν για την ώρα. Ναι δυστυχώς και αν θυμάμαι καλά (πάει αρκετός καιρός...) είχαμε πληρώσει και κάποια παράβολα και για αυτές. Θα είναι καλή ευκαιρία(;) να ξεκινήσει η εφαρμογή μαζί με την ταυτότητα κτηρίου που, από όσο ακούγεται, θα εφαρμοστεί από του χρόνου. Οψόμεθα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
engineer30 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2023 (edited) (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να γίνω κληρωτός ενεργειακός επιθεωρητής? Edited Αύγουστος 3 , 2023 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2023 Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω το εξής: Μόλις εντάχθηκα στο ΤΕΕ, αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος (ΟΑΕΔ). Μπορώ να κάνω αίτηση για νέος Ενεργειακός Επιθεωρητής ή πρέπει πρώτα να κάνω έναρξη ΕΦΚΑ και ΔΟΥ και μετά ως ενεργός μηχανικός να προχωρήσω στο μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2023 Οι ενεργειακοί επιθεωρητές είναι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί. Δηλαδή έχουν κάνει έναρξη εργασιών και είναι ασφαλισμένοι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2023 Άσχετο - σχετικό ίσως.... Απεγγραφή θέλω να κάνω, καθότι συνταξιούχος, και δεν ξέρω πώς... (Με έχουν πάρει για ΠΕΑ 5-6 φορές μετά την συνταξιοδότησή μου, ενώ πριν δεν με είχε πάρει κανείς...) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 @antloukidis Με το buildingcert επικοινώνησες ??? *** Πάντως λογικό είναι να παίρνουν τώρα ... Όλοι θέλουν τον "παλιό", τον καλό με την εμπειρία !!! χαχαχα😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα