getsakna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 ναι ειχα περασει απο το πρωι την επαληθευση και μετα κολλησε.τωρα εβαλα αλλο πελατη και στο μεηλ επαληθευσης παλι το δικο κ δεν το δεχεται,λεει χρησιμοποιειται απο αλλον χρηστη...τελικα εγινε αυτο που φοβομουν..θελει να εχουν δικα τους μεηλ ισχυει αυτο οντως????
geomast84 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 δεν μπορεσα να το ξανακανω γιατι δεν εχω ξαναφτασει σε αυτο το σημειο, ελπιζω να ηταν κολλημα του συστηματος. μπορει να το τσεκαρει κανενας αυτο?
nzerman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 όντως θέλει αλλο email. εβαλα αλλο και δούλεψε.
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Παιδια χάσαμε τη ζωή μας με αυτό το πρόγραμμα. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το αναλάβαμε. Πότε θα τελειώσει πια αυτό το μαρτύριο του F5? Έχω αφήσει πίσω δουλειές και δουλειές για να εξυπηρετήσω παλιούς πελάτες μου να μπούν στο πρόγραμμα αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της.
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εχει καταφέρει κανείς να υποβάλλει καμιά αίτηση ή είμαι εγώ εντελώς ηλίθιος?
geomast84 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Η διεύθυνση email που δώσατε αντιστοιχεί ήδη σε άλλον χρήστη του Portal. Παρακαλώ δώστε καινούρια διεύθυνση email.
elazaria Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Αυτό με το e-mail δεν το είχαν διευκρινήσει. Μόλις "έκαψα" το δικό μου.. Τώρα θα καθόμαστε να δημιουργούμε e-mail??? Δηλαδή η κάθε γιαγιά και ο κάθε παππούς θα πρέπει να έχουν e-mail?? Δεν είμαστε καλά... Ας βγάλουν μια ανακοίνωση άμεσα γιατί δεν πάει άλλο. Κοντεύουμε να τρελαθούμε.
topo_bak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Στην αίτηση έχει προχωρήσει κανείς; loading...
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Έχει καταφέρει κανένας να μπεί ως σύμβουλος έργου? Παρεπιπτόντως κι εγώ έκαψα το μειλ μου
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Οχι φίλε μου loading για πολλή ώρα μόλις επιλέγεις τύπο αίτησης και αν κάνεις refresh πάλι από την αρχή
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα