Φαίη_Κ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Ελα ντε. Εγω προσπαθω να κανω εγγραφη εταιρεια ως συμβουλο και δεν με αφηνει. Αντε τωρα να βγαλεις γραμμη στο helpdesk.
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Πώς μπορώ να προχωρήσω χωρίς να επιλέξω τράπεζα; Δεν με αφήνει.
xenia chatz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο δεν μπορώ να συνεχίσω την αίτηση, από την στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι έλεγχοι και δεν έχω κάποιο σφάλμα? ΠΟΥ είναι το κουμπί επόμενο βήμα που γράφει? ''Στο τέλος της διαδικασίας, όπου θα έχετε ολοκληρώσει πλήρως τις επιμέρους καταχωρήσεις της τρέχουσας κατάστασης, επιστρέψτε στην Κεντρική Οθόνη και επιλέξτε «Επόμενο Βήμα» για να προχωρήσετε την αίτησή σας.'' Δεν υπάρχει κανένα έλεος. Το helpdesk δεν λειτουργεί από το πρωί..... Edited Μάρτιος 19 , 2018 by xenia chatz
SweetPat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Τελικά κατάφερε κανείς να μπει ως σύμβουλος έργου?? Γιατί εγώ ακόμα έχω πρόβλημα.. Και ως ωφελούμενος πάντως που έχω μπει για πελάτες δεν ολοκληρώνεται ποτέ η οριστική υποβολή. Φταίει άραγε το ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει τον σύμβουλο έργου παρόλο που υπάρχει στη βάση δεδομένων του συστήματος?
Chihor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το σύστημα έχει πλέον κολλήσει στην οριστική υποβολή δήλωσης. Δεν τη δέχεται με τπτ...
panti82 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το σύστημα έχει πλέον κολλήσει στην οριστική υποβολή δήλωσης. Δεν τη δέχεται με τπτ... Και εμέν αεκεί εχει κολλήσει όμως τικαρισμένο είναι μόνο τα βασικά στοιχεία της αίτησης .Εσένα τα έχει όλα τικαρισμένα ;
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Eμένα τα έχει όλα τικαρισμένα ενώ έχω συμπληρώσει μόνο τα βασικά στοιχεία της αίτησης
Chihor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Όχι, εμένα δε μου τα έχει όλα τικαρισμένα, μόνο τα βασικά στοιχεία, παρότι τα έχω περάσει όλα τα στοιχεία.
Chihor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/exoikonomisi-kat-oikon-ii-pos-prochora-i-diadikasia-video/ Πάντως το σύστημα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, χωρίς να αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα!!!
panti82 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Τελικά απο το στάδιο 3 να πάμε στο 4 γίνεται κάποιος έλεγχος στο ΠΕΑ και στον προυπολογισμο η πάει κατευθείαν ; Οποιος το έχει κάνει ας βοηθησει
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα