nik416 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 (edited) Για να γεμίσω από μέσα τις πέτρες τη υλικά να βαλω;Για το εξωτερικά λέω αρμοστοκο πέτρας χρωματιστό και μετά βερνίκι πέτρας αλλά για να τις γεμίσω καλά καλά μπορείτε να μου πείτε υλικά και αναλογίες. Υγρασία δεν υπάρχει και ο μηχανικός μου είπε είναι στέρεα κατασκευή. τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση από την ομάδα συντονισμού. παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχήςpavlos33 Edited Μάρτιος 20 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Αυτος ο οπτικος αχταρμας δεν γενιμει απ εξω.Θελει απο μεσα (με ενεσεις ) και αρκετα λεφτουλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik416 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Αυτο εννοω κυριε οπτικε , τη υλικο και της καταληλες αναλογιες να χρησιμοποιησω για να τον γεμησω πρωτα απο μεσα.απο εξω ξερω χρωματιστο αρμοστοκο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Home Done Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Το εσωτερικό γέμισμα στην τοιχοποιία είναι αρκετά περίπλοκη υπόθεση για να γίνει σωστά.Απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό, εξειδικευμένα υλικά και εξειδικευμένους τεχνίτες. Το αποφασίζουμε όταν είναι απαραίτητη η ενίσχυση της τοιχοποιίας και ταυτόχρονα δε θέλουμε να αλλάξει η αισθητική της. Στις συνηθισμένες επισκευές, απλώς αφαιρούμε υλικό από τους αρμούς και τους αρμολογούμε με ενισχυμένο τσιμεντοκονίαμα. Αυτό σταματάει τη φθορά και είναι σχετικά οικονομικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 (edited) Αυτο εννοω κυριε οπτικε , τη υλικο και της καταληλες αναλογιες να χρησιμοποιησω για να τον γεμησω πρωτα απο μεσα.απο εξω ξερω χρωματιστο αρμοστοκο Για να γεμισει κυριε οικοδομε απαιτει οπωσδηποτε τσιμεντενεσεις .Αυτος ο αχταρμας δεν γεμιζει αλλοιως.Αν θελεις βεβαια ορθη αποκατασταση. Το ειδος και η αναλογια των υλικων προκυπτει μετα απο ελεγχο της καταστασης επι τοπου απο καταλληλο μηχανικο .Η οπτικη οδηγια στην περιπτωση σου θα ειναι μια αποτυχια .Σε οποιδηποτε αλλη περιπτωση θα ειναι απ εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα ... Edited Μάρτιος 18 , 2018 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik416 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) ME πιστόλι αργομολογησης σίγα σίγα και με υπομονη θα τον γεμίσω απο μέσα δεν θα κάνω ένεσης αυτό θέλω να μάθω τα υλικά που θα χρησιμοποιησω Η αν κάποιος ασχολητε με πετρά ας μου πει στις ένεσης τη υλικά βάζουν. Edited Μάρτιος 19 , 2018 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εγώ ασχολούμαι αλλά δεν θέλω να απαντήσω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik416 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Καλά μην απαντήσεις δεν θα σκάσω κιόλας ,τα φόρουμ νομίζω γιαυτό αυτό βγήκαν ,αλλάζουμε απόψεις και βοηθάμε ο ένας τον άλλον αν μπορούμε και εγώ σε άλλο φόρουμ και βάση της δουλειασμου έχω βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους δε λέω μη μου φας τη δουλειά, τεσπα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Όχι, απλά δεν μου άρεσε η ειρωνική απάντησή σου στον συνάδελφο KF. Καλή συνέχεια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik416 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Οι ειρωνική απάντηση συνεπάγεται με την κοροιδιστικη πραγματογνωμοσυνη. Επίσης Και δεν έγραψα στους πολ μηχανικούς πήγα στην στήλη γενικά .όποτε γνώμη ζητάω από ανθρώπους οικοδομής που είναι οικοδόμοι. 1. Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". (τα μηνύματά σας έχουν συγχωνευτεί). 2. Περιοριστείτε στο διάλογο σχετικά με το ερώτημα που θέσατε. Ειρωνικά σχόλια εκτός θέματος θα διαγραφούν χωρίς άλλη προειδοποίηση από τον αρμόδιο συντονιστή. Οι κανόνες συμμετοχής ισχύουν και στην ενότητα ιδιωτών, στην οποία απαντούν συνάδελφοι μηχανικοί και ιδιώτες. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33 Edited Μάρτιος 20 , 2018 by Pavlos33 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα