GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 (edited) Έχω το εξής πρόβλημα με το plotter (OCE 2436) Το μεσημέρι τύπωνα ένα σχέδιο σε 2 αντίγραφα και νόμιζα κουρασμένος όπως ήμουν ότι είχε τελειώσει την εκτύπωση , ενώ αυτός ξεκίναγε να τυπώσει το δεύτερο αντίγραφο και τον έκλεισα Ακύρωσα την εκτύπωση στο υπολογιστή και έφυγα για το κρεβάτι μου πτώμα Το απόγευμα όμως που πήγα να συνεχίσω , πλεον τυπώνει πολύ αργά σαν να αργούν να προχωρήσουν τα δεδομένα αφού ανάβει συνέχεια το φωτάκι DATA Έκανα καθαρισμό της Buffer μνήμης , ακύρωσα όλες τις εκτυπώσεις , άνοιξα και έκλεισα τον υπολογιστή και τον πλότερ αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει Τυπώνει αλλά με ρυθμό χελώνας Από τον υπολογιστή φεύγουν κανονικά τα δεδομένα , δεν αργεί εκεί Επίσης τυπώνει αργά και τα τεστ του που έχει πάνω του ο πλοτερ όπως πχ την δοκιμαστική εκτύπωση ή το διάγραμμα με το μενού του Τι μπορεί να συμβαίνει και πως διορθώνεται ? Edited Μάρτιος 22 , 2018 by GEORGE MICHEAL
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 (edited) ειναι με usb στο pc "πανω" ή με δικτυο? επισης ποιο λειτουργικο εχεις στο pc? Edited Μάρτιος 23 , 2018 by MoonLooP
T-911 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 Δοκίμασε να κλείσεις τον plotter και να τον βγάλεις από την πρίζα για 10 λεπτά. Μετά ανοιξέ τον και τύπωσε. Ξέρω ότι όταν τον βγάλεις από την πρίζα για κάποια λεπτά κάνει reboot όταν ξεκινήσει.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 (edited) Θα το κάνω Είναι το μόνο που δεν έκανα Ευχαριστώ Τ-911 Με usb είναι Λειτουργικό στο ένα έχω SP και στο άλλον windows 7 Από τον πρώτο τυπώνω συνήθως Δεν δοκίμασα στο άλλο Αλλά από τον υπολογιστή φεύγουν κανονικά τα δεδομένα , δεν αργούν Edited Μάρτιος 23 , 2018 by GEORGE MICHEAL
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 βγαλε το usb και απο pc και απο plotter οταν κανεις το reboot
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 (edited) Ευχαριστώ παιδιά Έκανα αυτά που μου είπε ο φίλος Τ-911 ( και του Moonloop αφού έτσι και αλλιώς πάντα μετά την εκτύπωση το βγάζω το usb από τον υπολογιστή γιατί το έχω σε τέτοια θέση που ενοχλεί το καλώδιο όταν δεν τυπώνω ) και μετά έκανα μια δοκιμαστική από τα τεστ του και τυπώνει φυσιολογικά Φαίνεται πήγε να αποκτήσει ο πλότερ τις συνήθειες εδώ στην Κάρυστο που όλα κυλάνε χαλαρά , αλλά με αφεντικό γεννημένο και μεγαλωμένο στην Αθήνα την πάτησε ... να είσθε καλά Edited Μάρτιος 23 , 2018 by GEORGE MICHEAL
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα