Lucker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Καλησπέρα σε όλους...είμαι νέα στο αντικείμενο και κλήθηκα να κάνω αιτήσεις για κάποιους συγγενείς μου κ δυστυχως δυσκολέυομαι....όταν θα πάω να κάνω την αίτηση μπαίνω ως σύμβουλος έργου κ μπαίνω με τους κωδικούς taxisnet του πελάτη??? Ή σύνδεση ως ωφελούμενος και παλι με τους κωδικούς taxisnet του πελάτη? Κ κάτι ακόμη , επιχείρησα να μπω ως σύμβουλος έργου και μου έχει κάτω απο το επώνυμο πεδίο <<κωδικός>> τι μπαίνει εκεί? Ευχαριστώ πολύ και όποιος έχειτην διάθεση κ το κουράγιο να πει αναλυτικά την διαδικασία από την αρχή θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Σύμβουλος έργου εσύ. Με δικούς σου κωδικούς taxis Ωφελούμενος. Ο πελάτης, Με δικούς του κωδικούς taxis. Στη σύνδεση για την οποία δεν έχω βγάλει φωτό: Είσοδος στο πληροφοριακό σύστημα Σύνδεση ως "........." (αναλόγως ως τι συνδέεσαι) Προχωράει στην πύλη του taxis όπου ζητούνται οι κωδικοί taxis Ζητάει εξουσιοδότηση για να τραβήξει τα στοιχεία σου από το taxis. Πατάς το πλήκτρο "Εξουσιοδότηση". Γυρνάει στη σελίδα του Εξοικονομώ ΙΙ όπου: Εάν συνδέθηκες για 1η φορά ζητάει το mail σου. Σου στέλνει e-mail με σύνδεσμο για να επιβεβαιώσεις το mail σου ή τον κωδικό. Εάν έχεις επιβεβαιώσει το mail σου έχεις ήδη λογαριασμό και σε πάει στις αιτήσεις 1
Lucker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Άρα προτιμότερο είναι να μπαίνω ως ωφελούμενος ή ως σύμβουλος??
Lucker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Μπορεί να μου εξηγήσει καποιος πως γίνετε να είναι ενεργεί η περιφέρεια και να μην την έχει στις επιλογές?
liakar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 (edited) Επειδη η περιφέρεια θα είναι ενεργή μόνο για επεξεργασία αιτήσεων και όχι για νέα αίτηση. Edited Μάρτιος 30 , 2018 by hkamp
Lucker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2018 Πρέπει να έχουν μεγάλα κεφια στο υπουργειο για να μας κανουν τετοια καψονια.....ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου liakar
micha_n Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2018 Μην ανησυχείς απλά έκανες επαλήθευση email και καταχωρήθηκες στο σύστημα. Όταν ανοίξει η περιφέρεια σου θα μπεις να κάνεις την αίτηση κανονικα. Καλησπέρα, είναι σίγουρο αυτό? Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος διότι έπαθα και εγώ το ίδιο, έβαλα κωδικούς ΤΑΧΙSNET για Περιφερεια ΑΤΤΙΚΗ και εχω φτασει μεχρι την επαληθευση email (δεν την εκανα ακομα).
uptight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2018 Αλήθεια, μπορεί κανείς να κάνει την αίτηση ως σύμβουλος αν είναι απλά μηχανικός ή χρειάζεται να είσαι κάποιου είδους σχετική εταιρεία; Ένας συνάδελφος που έχει 26 αιτήσεις να κάνει μου είπε ότι για κάθε μια θα μπαίνει με τους κωδικούς του κάθε πελάτη, οπότε υπέθεσα ότι υπάρχει κάποιος λόγος (διασταύρωση στοιχείων?) και είναι προτιμότερο να μπαίνεις με τους κωδικούς του πελάτη...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2018 (edited) Ο συναδελφος δε θα προλαβει να ενταξει και τις 26 εκτος αν εχει προσωπικο 10 ατομα και αλλος τελικα κανει την αιτηση του πελατη του. Το δικαιο ειναι να ενημερωσει και τους πελατες του. Το προγραμμα αναφερει οτι την αιτηση την κανει ο ωφελουμενος, τον βοηθα ο συμβουλος (που βλεπει την αιτηση του), αλλα την υποβαλει ο ωφελουμενος τελικα. Εδω στην Πελοποννησο τελειωσε σε 4 ωρες. Αν υπηρχε χρονος ολα θα ηταν ιδανικα και θα γινονταν ετσι. Τι τεχνικη εταιρια; εδω συμβουλος μπαινει και μη μηχανικος αν θελει (στο οποιο διαφωνω απολυτα). Edited Μάρτιος 31 , 2018 by Sw0rdf1sh
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Σύμβουλος έργου εσύ. Με δικούς σου κωδικούς taxis Ωφελούμενος. Ο πελάτης, Με δικούς του κωδικούς taxis. Στη σύνδεση για την οποία δεν έχω βγάλει φωτό: Είσοδος στο πληροφοριακό σύστημα Σύνδεση ως "........." (αναλόγως ως τι συνδέεσαι) Προχωράει στην πύλη του taxis όπου ζητούνται οι κωδικοί taxis Ζητάει εξουσιοδότηση για να τραβήξει τα στοιχεία σου από το taxis. Πατάς το πλήκτρο "Εξουσιοδότηση". Γυρνάει στη σελίδα του Εξοικονομώ ΙΙ όπου: Εάν συνδέθηκες για 1η φορά ζητάει το mail σου. Σου στέλνει e-mail με σύνδεσμο για να επιβεβαιώσεις το mail σου ή τον κωδικό. Εάν έχεις επιβεβαιώσει το mail σου έχεις ήδη λογαριασμό και σε πάει στις αιτήσεις Ερώτηση σε συμβατότητα είναι όλοι οι περιηγητές; Θα με βοηθήσει και ο γιός μου. Το email επιβεβαιώσης έρχεται για τήν 1η αίτηση ή για κάθε νέα αίτηση έρχεται και διαφορετικό email;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα