adadim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Στο ΥΠΕΚΑ το βρήκε κανείς αναρτημένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 46 λεπτά πριν, adadim said: Στο ΥΠΕΚΑ το βρήκε κανείς αναρτημένο? Μετά τις ώρες εργασίας κλείνει εκεί το Μαγαζί Στο michanikos.gr έχουμε 24ωρη βάρδια και έγιναν τα βασικά τσεκ Αν μας δουλεύουν σας δουλευουμε... Στατιστικά σπάνια μπορεί να συμβεί αυτό 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Απλώς απορώ που το ΤΕΕ λέει για δελτίο τύπου στις 19:24 και δεν είναι τίποτα αναρτημένο... Πάντως μπράβο για άλλη μια φορά στο φόρουμ για την άμεση ενημέρωση και για τη δουλειά που κάνουν όλοι οι συντονιστές!!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 10 λεπτά πριν, adadim said: ... όλοι οι συντονιστές!!!! μπαααα΄εγώ λούφα και παραλλαγή αυτή την φορά.... καθάρισε ο Αύγουστος.... και μόνο που το λέει εμένα μου φτάνει..... 2 ώρες πριν, avgoust said: ...Εγινε και διασταυρωση με ΤΕΕ. Εχουμε παραταση εως 31/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Ο avgoust πάντα είναι εγγύηση. Από τους καλύτερους συναδέλφους στο φόρουμ και με αξιόλογες τοποθετήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 (edited) Πήραμε μια ανάσα και περισσότερο κάποιοι πελάτες που μετρούν οριακά τα χρήματα τους https://www.protothema.gr/economy/article/826759/paratasi-gia-ta-authaireta-eos-tis-31-oktovriou/ Edited Οκτώβριος 4 , 2018 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 καλημερα !επικειται καμμια επιπλεον παραταση η ειναι (απιστευτο) τελικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 (edited) Για τελικό το βλέπω.. edit : δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση , αλλά είναι η αίσθησή μου. Edited Οκτώβριος 26 , 2018 by avgoust Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Ας ελπίσουμε ότι θα κολλήσει πάλι το πληροφοριακό σύστημα ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 θεωρώ ότι παράταση 20% θα υπάρχει συνέχεια απλά αυτοι το κανουν ως μέτρο πιεσης για να μαζευουν λεφτά ΤΩΡΑ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα