ΚΟΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Συνάδελφοι καλημέρα είμαι καινούργιος στο forum και χρειάζομαι την βοήθεια σας ανέλαβα μια αλλαγή χρήσης απο κατοικία σε κατάστημα (εμπορικό κατάστημα) ξέρει κανείς να με βοηθήσει τι διαδικασίες χρειάζονται γιατί η πολεοδομία του βόλου ειναι πολύ αφιλόξενη ευχαριστώ προκαταβολικά
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 καλημερα, μεγαλο θεμα ανοιξες!!!!! πες μας επιφανεια ,οροφους και τι καταστημα θα ειναι? λιανικης πωλησης πχ?
ΚΟΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 επιτελους εχω ολες τις πληροφοριες ειναι αλλαγη χρησης απο κατοικία σε κατάστημα απλής εμπορικης χρησης 105μ2 ισόγειο στην περιοχη του αλμυρού.Απλά αν ξέρει κάποιος αν χρειάζεται στην αλλαγή χρήσης ύδρευση αποχέτευση και ηλεκτρικά και αν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ενέργεια που δεν ξέρω
Paralis Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω κατι για αλλαγή χρήσης, χωρις να ανοίξω άλλο θεμα!: σε περίπτωση που γινει αλλαγή χρήσης σε ενα υπογειο αλλα δεν υπάρχει περιθώριο στον συντελεστή δόμησης, γίνεται και αν όχι άλλες λυσεις υπάρχουν ;
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 σχεδόν αδύνατον χωρίς συντελεστή δόμησης κάποιοι μιλούν για μεταφορά συντελεστή άλλα είναι πολύπλοκη και ακριβή διαδικασία και με συγκεκιμένες προυποθέσεις
APIASTOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλησπέρα. Έχω την εξής περίπτωση: Στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου που ήταν κατοικία, θέλουμε να γίνει χώρος περιποίησης προσώπου. Χρειάζεται αλλαγή χρήσης ή όχι; Ανήκει στα καταστήματα, οπότε θα γίνει αλλαγή χρήσης σε κατάστημα; Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία, με τόνους και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.acnt
Unique_Solver Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Τέτοια χρήση (χώρος περιποίησης προσώπου) δεν υπάρχει. Το μόνο σχετικό είναι μανικιούρ - πεντικιούρ. Τουλάχιστον αυτό μου απάντησε πρόσφατα η πολεοδομία σε σχετική ερώτηση. Με βάση τα απαιτούμενα για την άδεια λειτουργίας, θα αποφασίσεις τον χαρακτηρισμό του χώρου.
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Ελεγξέ το ως προς τη σκάλα του κτιρίου.Αν είναι με λοξές βαθμίδες μπορεί να μην σου επιτρέψουν να κάνεις αλλαγή χρήσης. αν και κανονικά σε κτίρια μεικτής χρήσης υπερισχύει η χρήση με το μεγαλύτερο ποσοστό οπότε και έχεις και την ανάλογη σκάλα τύπου Ι,ΙΙ ή ΙΙΙ.
Athan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Καλησπέρα! Για να γίνει αλλαγή χρήσης ισογείου διαμερίσματος πολυκατοικίας σε κατάστημα χρειάζεται συναίνεση των λοιπών ιδιοκτητών ή όχι;
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 όχι, θες υπευθυνη δήλωση ότι δεν απαγορεύεται η συγκεκριμενη χρήση από το διαχειριστή αν κάνεις αλλαγές στην οψη θες συναίνεση
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα