Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υψηλό κόστος μύτης μολυβιού


Arche

Recommended Posts

δυστυχώς το πρωι σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων που πουλάνε γραφική ύλη, στέλνω την γυναίκα μου να μου πάρει μύτες μηχανικού μολυβιού, 1.4 πάχος, που δεν μπορούσα να παω εγώ.

Πράγματι της έδωσαν 1.4 fater sastell ένα κουτί  το οποίο έξω έγραφε 6 leads. Και της πούλησαν 6 ' κοματάκια κάρβουν ύψος 4 πόντους και κάτι 4€!!! Το ανοίγω 4 μέσα. Δηλαδή 4 μυτάκια για μηχανικό μολύβι 4€!!! Αν είναι δυνατόν, εγώ τα κοιτάω, αν ήμουν ο ίδιος θα έλεγα κάτσε να δω, έχει 6? Μην πάρω το κουτάκι τώρα 4€ και να έχει 2. Κουδουνίζουν το ίδιο και τα τρια κουδουνίζουν και δεν ξέρεις, 3 έχει, 4 έχει? Θα το άνοιγα και θα έβλεπα τι παίρνω. Η σύζηγος μου, με τα βάρη άλλων δικών της υποχρεώσεων δεν πολυνοιάστηκε και αποτέλεσμα 4 μυτάκια μολύβι, καλής ποιότητας βέβαια 4€. Τι τραβάμε οι παντρεμένοι Αρχιτέκτονες. Κέρδισα βέβαια 1 ώρα, αν υπολογίσω την αξία της κερδίζω περισσότερα, του κόστους μύτης που δεν πήρα. Και κάνω τη δουλειά, με 4 κιόλας. Να βλέπουμε όμως τι παίρνουμε.

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σε συνοικιακό βιβλιοπωλείο της περιοχής μου με 2 ευρώ παίρνεις 12 τέτοιες μύτες κλάσης Β, αν έχει σημασία. Στο σκρουτζ ίσως υπάρχουν και ακόμα καλύτερες τιμές και μπορεί να σου τύχει το μαγαζί να είναι και δίπλα σου. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ενταξει, δεν μπηκα πολυ στον κοπο, απλως τα πηρα λιγο. Εγω μιλαω καταρχην για την νομερο 1 μαρκα, την οποια παραξενα εγραψα λιγο αρχικα να μην γινετε ευκολα κατανοητη, και δεν λεω κατι no name, και ενταξει εμπεδωσα ενα μαγαζι ειναι πιο ακριβο απο αλλο , διπλα στο πολυτεχνειο που ηταν παλια και ακομα χρονια εμπιστευομαι, δεν τυχαινε ομως η εμενα να παει κατα κει, οποτε λεω "παρε ενα κουτι μυτες", ομως το να την πληρωσω την τιμη του δικου μου επι ... 1,5 σχεδον αλλα να εχει και τα 2/3 μεσα παλι....βρηκαμε παλι θεμα να σχολιομαστε :)

νταξ ρε παιδια, δουλεια δεν ειχα να κανω κι ειπα να βαλω ενα ποστακι :)

 

  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.