Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε χαρακτηρισμενη περιοχή ως ιστορικο τόπο και ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος κστ.3 και 4  εκτός σχεδίου εχει πάρει έγκριση από ΕΦΑ και Νεωτέρων πρέπει να υποβληθεί και στο ΚΕΣΑ και μετα να γίνει υπσγωγη  ; Έχει αλλάξει κάτι ως προς την υποβολη στο ΚΕΣΑ μήπως γίνεται η υποβολή μεσω eadeies,έτσι είχε συζητηθεί.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να γνωρίζει εάν το Γκάζι, είναι προστατευόμενη περιοχή που να επηρεάζει κατά οποιοδήποτε τρόπο τακτοποίηση αυθαιρέτου; Το κτίριο δεν είναι διατηρητέο ή προστατευόμενο.

Αναφέρομαι στην οδό Δεκελέων πολύ κοντά στην Λ. Κωνσταντινουπόλεως.

Δημοσιεύτηκε
49 λεπτά πριν, JohnnyHoliday said:

Θέλει ερώτημα στην ΕφΑΠΑ.

Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω εκεί.

Ευχαριστώ!

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, gtkarch said:

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να γνωρίζει εάν το Γκάζι, είναι προστατευόμενη περιοχή που να επηρεάζει κατά οποιοδήποτε τρόπο τακτοποίηση αυθαιρέτου; Το κτίριο δεν είναι διατηρητέο ή προστατευόμενο.

Αναφέρομαι στην οδό Δεκελέων πολύ κοντά στην Λ. Κωνσταντινουπόλεως.

Δες εδώ :  https://www.arxaiologikoktimatologio.gov.gr/

• Like 1
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Φαίνεται να είμαι εκτός αρμοδιότητας ΕΦΑΠΑ.

Δημοσιεύτηκε
11 hours ago, gtkarch said:

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Φαίνεται να είμαι εκτός αρμοδιότητας ΕΦΑΠΑ.

Χωρικής εννοείτε ή ότι η περίπτωσή σας δεν αφορά στις αρμοδιότητες της ΕφΑΠΑ; 

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, JohnnyHoliday said:

Χωρικής εννοείτε ή ότι η περίπτωσή σας δεν αφορά στις αρμοδιότητες της ΕφΑΠΑ; 

Μάλλον δεν αφορά στις αρμοδιότητες της ΕφΑΠΑ.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Θα έλεγα να το δείτε λίγο πιο προσεκτικά. ΔΙΠΚΑ και ΔΒΜΑ εισηγούνται συχνά πυκνά, τέτοιες περιπτώσεις στο ΚΑΣ. Με μια ματιά στις ημερήσιες διατάξεις του ΚΑΣ (ακόμα και της πιο πρόσφατης, δηλαδή της αυριανής), θα το διαπιστώσετε και εσείς. Ενδέχεται να περάσει όμως και από ΤΣΜ.

Προφανώς έχει να κάνει με την περιοχή ενδιαφέροντος, για αυτό και άποψή μου είναι να επιμείνετε και να κάνετε ερώτημα για να είστε εκατό τοις εκατό σίγουρος/η.

ΥΓ Το Αρχαιολογικό Κτηματολογιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο (σε μια ένταξη Πράξης που κάναμε πρόσφατα, στην Υπηρεσία, μας βοήθησε πολύ να βρούμε πολλά και χρήσιμα στοιχεία), πλην όμως δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι αναφέρει στο εκατό τοις εκατό, το σύνολο όλης της πληροφορίας. Υπάρχει δηλαδή, πάντα η περίπτωση να έχουν διαφύγει στοιχεία.

Edited by JohnnyHoliday
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.