TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Κτίριο με pilotis κατασκευασμένο με ΓΟΚ73 Τα φέροντα στοιχεία (Κ και Τ) είναι είναι στις ακμές του περιγράμματος της pilotis. Στον 1ο υπέρ της pilotis όροφο η μια ακμή του περιγράμματός του είναι υποχωρημένη προς τα μέσα σε σχέση με το περίγραμμα της pilotis. Θα τον χαρακτήριζα σαν Η/Χ αν ήταν ΓΟΚ85, αυτό που υπολείπεται κατά τη σύγκριση των 2 περιγραμμάτων. Δλδ φανταστείτε ένα ορθογώνιο και μέσα σε αυτό ένα offset. Η κάλυψη δεν προκύπτει από το περίγραμμα της pilotis ? Στην 1η άδεια ανέγερσης σαν κάλυψη είχε το περίγραμμα της pilotis. Ο συνάδελφος ελεγκτής μου υπαγορεύει ότι σαν κάλυψη πρέπει να πάρω το περίγραμμα του 1ου. και απαντά ότι ο τότε μηχανικός έδειξε μεγαλύτερη κάλυψη από ότι έπρεπε. Το θέμα είναι ότι αλλάζουν όλα τα ΑΡΧ και η ΠΑΘ και το εμβαδόν προσθήκης που έκανα στην pilotis, άρα και αμοιβές κλπ κλπ Είμαι τόσο ηλίθιος ή τόσο ζαβλακωμένος που λανθάνω τόσο ? μπορεί......... Η γνώμη σας ?
ss_sk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 ..............άκυρο.................... ΓΟΚ 73 άρθρο 22, παρ.9: ο ισόγειος χώρος που είναι κενός (με υποστυλώματα) και χρησιμοποιείται για στάθμευση δε μετρά στη δόμηση. Αλλά δε λέει κάλυψη. Μήπως εκέι τα μπέρδεψε ο υπάλληλος.
anka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Έχω δει κι εγώ τέτοια άδεια και η κάλυψη μετρούνταν από το περίγραμμα της pilotis. Theo, θες να δω αν την έχω ακόμα να την πας και αυτή στον υπάλληλο προς απόδειξη (και οι δύο μηχανικοί λάθος έκαναν;
adadim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Και γω όταν έχω piloti αυτήν δείχνω πάντα σαν κάλυψη . Τι να πω..?
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 το θέμα είναι ότι δεν θέλω να πάω κόντρα.....αλλιώς .....αχχχχχχχ ισχυρίζεται ότι στην τομή πρέπει να υπάρχει συνέχεια με τους από πάνω τοίχους !!! συνάδελφοι ....μπας και υπάρχει κανένα έγγραφο που να το λέει ? Κάτι σχετικό? Αύριο θα πάω και Συγγρού να ρωτήσω και εκεί.
katmena Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Ως κάλυψη μετράμε το μέγιστο περίγραμμα του κτιρίου...ή τουλάχιστον αυτό κάνω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα