Georgios MG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2018 Καλημέρα σε όλους/όλες, ψάχνω εδώ και καιρό να δω τι γίνεται με τους όρους δόμησης για ξενοδοχείο εντός σχεδίου και πόλεως αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Το οικόπεδο είναι 1500τ.μ. με συντελεστή δόμησης 0.8, μέγιστο ύψος 12 μέτρα, αλλά φαντάζομαι αυτό ισχύει για κατοικία. Πήρα τηλέφωνο την πολεοδομια αλλά η υπεύθυνη είναι σε άδεια για κάποιες μέρες. Επείδη δεν έχω ξαναασχοληθεί με τουριστικά, υπάρχει κάποιος να μου πει εαν ο συντελεστής είναι διαφορετικός ή κλιμακωτός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
da-mi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2018 Αν το διάταγμα δόμησης δεν αναφέρει περιορισμό για τις διάφορες χρήσεις τότε γιατί να μην είναι 0.8 ο σ.δ.? Σε κάποιους οικισμούς βάζουν περιορισμούς ακόμη και στον αριθμό κλινών...
Georgios MG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Απλά εμένα μου είπανε πως ο Ε.Ο.Τ. παλιότερα τουλάχιστον, άλλαζε τον σ.δ. κατά παρέκκλιση και ας πούμε το 0.8 γινότανε 1.6.
da-mi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Έτσι ήταν.... Έχει όμως πολλά χρόνια που καταργήθηκαν οι παρεκκλίσεις του ΕΟΤ...
Georgios MG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 Ευχαριστώ πολύ. Μίλησα και με την πολεοδομία και μετά απο επιπλέον ψάξιμο σε Φ.Ε.Κ., Π.Δ. είδα οτί παραμένει 0.8 το συγκεκριμένο οικόπεδο.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 Πρωτίστως θα ελέγξεις αν η χρήση ξενοδοχείου είναι επιτρεπτή σύμφωνα με τις επιτρεπόμενες χρήσεις γης που ορίζονται από το ΦΕΚ του σχεδίου πόλης. 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα