laxanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Σαν layout ωραίο. Σαν χρήση πολύ δύσχρηστο. Μπερδεύομαι και ψάχνομαι μέχρι να βρω που να γράψω και χάνω τα θέματα που έχω γράψει απαντήσεις. Βασικό επίσης να επανέλθει το tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 η αναζητηση δεν λειτουργει ή εγω κανω κατι λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Πάντως βλέπω την δραστηριότητά μου στο προφίλ και καλύτερα από παλαιά ... Μια χαρά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 έχω την εξής απορία .... έχω καρφιτσώσει κατά λάθος μια είδηση δεν μπορώ να την βγάλω από εκεί !!!! Πώς ξεκαρφιτσώνεται ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gab pet Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Καλημέρα, μέχρι στιγμής δεν παραλαμβάνω ειδοποιησείς με mail, στα θέματα που ακολουθώ, όταν υπάρχει νέα δημοσίευση στα συγκεκριμένα θέματα. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Κάποια πρόταση από κάποιον ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2018 Εκτός και αν εγώ κόλλησα κάτι το script publisher.eboundservices.com/dynamicAds/intelligentStaticScript.js του michanikos.gr ανοίγει tab με στοιχηματζήδικα και άλλα. Blocked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 Προς ενημέρωση, αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα στη χρήση του tapatalk..Εάν μπορώ να συνεισφέρω κάπου, ευχαρίστως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 On 9/5/2018 at 9:42 ΠΜ, gab pet said: Καλημέρα, μέχρι στιγμής δεν παραλαμβάνω ειδοποιησείς με mail, στα θέματα που ακολουθώ, όταν υπάρχει νέα δημοσίευση στα συγκεκριμένα θέματα. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Κάποια πρόταση από κάποιον ; Δεν φαντάζομαι να είμαστε οι μόνοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 εγω λαμβανω mail που και που.... Μπορει καποιος να μου πει πώς βρισκω τα posts μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 (edited) 14 λεπτά πριν, Largy said: εγω λαμβανω mail που και που.... Μπορει καποιος να μου πει πώς βρισκω τα posts μου? πατας το προφιλ [απαλάααα] μετα πανω δεξια στο κελλι "προβολη δραστηριοτητας" http://www.michanikos.gr/profile/64437-largy/ Edited Μάιος 16 , 2018 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα