batzmav Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2024 Έπειτα από την αυτοψία και το νέο τοπογραφικό που έγινε διαπιστώθηκαν τα εξής: 1. Τα πολύγωνα τοπογραφικού αδείας και νέου διαφέρουν κατά πολύ στο σχήμα τους, όχι σε επιφάνεια 2. Το κτίριο κατασκευάστηκε σε άλλη μη νόμιμη θέση (παραβιάζοντας δ) με διαφορετικές διαστάσεις και μικρότερη επιφάνεια Τρόπος υπολογισμού προστίμου: Έχω κουμπώσει όσο καλύτερα γίνεται τα δύο τοπογραφικά και ότι επιφάνεια εξέχει πάει με ΥΔ,ΥΚ. Το ερώτημά μου είναι αν θα υπολογίσω επιπρόσθετα και τις παραβιάσεις δ του κτιρίου παρόλο που βρίσκονται εντός του περιγράμματος που περικλείεται από το περίγραμμα της ο.α.
fotsiak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 (edited) Καλησπέρα. Έχω περίπτωση οριζόντιας ιδιοκτησίας όπου όλο το κτίριο έχει μετατοπιστεί συγκριτικά με την νόμιμη θέση της οικοδομικής αδείας.Το περίγραμμα της κατασκευής του κτιρίου ταυτίζεται με αυτό της οικοδομικής άδειας. Πως κάνω τον έλεγχο του νόμιμου όγκου? Με ενδιαφέρει μόνο το περίγραμμα ,που επειδή ταυτίζεται θεωρώ ότι είμαι εντός νόμιμου όγκου, ή με επηρεάζει η μετακίνηση του κτιρίου? Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα - jbosdas) Edited Ιανουάριος 19 by jbosdas
John61Kf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 Καλημέρα συνάδελφοι. Σε μια τακτοποίηση που καλούμαι να κάνω, μια αποθήκη, για την οποία έχει εκδοθεί Οικοδομική άδεια για την ανέγερση της, έχει κατασκευαστεί σε διαφορετική θέση απ' αυτή της αδείας. Η θέση η οποία κατασκευάστηκε είναι σύννομη και δεν επιφέρει επιπλέον επιπτώσεις με απόσταση Δ κτλπ. Οι διαστάσεις και το εμβαδόν της αποθήκης είναι όπως στα σχέδια της οικοδομικής αδείας. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Όσο αναφορά τους συντελεστές δόμησης, για την αποθήκη θα έχουμε υπέρβαση κάλυψης; Από τη στιγμή που αλλάζει η θέση της, νομίζω το πιο σωστό είναι να δηλωθούν σαν υπέρβαση κάλυψης τα τετραγωνικά της αποθήκης, αλλά Όχι σαν υπέρβαση δόμησης. Υ.Γ. το γνωρίζω ότι μπορεί να τακτοποιηθεί σαν Κατηγορία 3 και έτσι θα το τακτοποιήσω δηλαδή, αλλά πρέπει να κάνω και διάγραμμα κάλυψης, γι' αυτό και η ερώτηση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα