Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να 'σαι καλά για την άμεση απάντηση.

Ότι θα πρέπει να τικάρω το Ναι ως οικοδομική άδεια είναι ξεκάθαρο και δεν με προβληματίζει αυτό.

Ως προς το κατηγορία 4 έχω λίγους ενδοιασμούς, γιατί πάει για πώληση και δεν έχω καμία πρόθεση μετά να τρέχω για ανακλήσεις δήλωσης και ακυρώσεις συμβολαίων. (με ότι προφανώς αυτά σημαίνουν).

Αυτή η (κατ' εμέ και κατά την εδώ ΥΔΟΜ) κακή ερμηνεία του Νόμου στην εγκύκλιο 2 για το ότι για κατηγορία 4 είναι προϋπόθεση η ύπαρξη Οικοδομικής Άδειας (άσχετα με το ότι ο Νόμος στο κείμενο του μιλάει καθαρά για ποσοστά επιτρεπόμενης δόμησης περιοχής, άρα εξετάζει τη δυνητική ικανότητα του οικοπέδου ως προς την οικοδόμηση του )είναι που με προβληματίζει.

Δημοσιεύτηκε

Από τη στιγμή που ο νόμος το αναφέρει ρητά ότι η ύπαρξη της οριστικής εξαίρεσης από την κατεδάφιση (γ' φάση Ν. 1337) τικάρεται ως άδεια δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Θα το πας κατηγορία 4 εφόσον σου βγαίνει το κριτήριο 40-40-20.

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ έτσι όπως τα λες το σκέφτομαι, απλά ήθελα να πάρω και άλλες γνώμες για να σιγουρέψω ότι δεν το βλέπω εγώ έτσι γιατί "θέλω να το δω", επειδή αυτό εξυπηρετεί τον πελάτη μου.

Εννοείται ότι έχω ελέγξει ότι πληρούνται τα κριτήρια κατηγορίας 4.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις και επί την ευκαιρία για όλη τη δουλειά που κάνεις εδώ μέσα μας έχεις βοηθήσει (και εσύ και αρκετοί άλλοι που ασχολούνται τόσο ενεργά) όλους μας πολλές φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.