Panthro Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 V for Vendetta... (btw και το comic είναι φοβερό) με έναν εκπληκτικό hugo weaving και τους αδερφούς Wachowski να κάνουν τα κουμάντα τους.+1 mred-akias Must see:Sin city ,Man on fire ,Eastern promises
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 το the fountain μου φανηκε τρελο ποτ πουρι,με διαφορα στοιχεια και με ψιλοξενερωσε. το π και το ρεκβιεμ,ειναι εκπληκτικα. καποια που δεν αναφερθηκαν και αξιζουν ειναι 21 grams Abre.los.Ojos Amores Perros Death.At.A.Funeral Memento Revolver springs_summer_fall_winter_and_spring Die fetten Jahre sind vorbei
mred-akias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Χμ δεν το πιστεύω ότι τις είχα ξεχάσει να τις αναφέρω ως τώρα... Ο λόγος για δύο ταινίες, η άνω του μετρίου "the island" ( http://www.imdb.com/title/tt0399201/ ) και η ανεπανάληπτη για μένα ταινία με τίτλο "Τhe Departed" ( http://www.imdb.com/title/tt0407887/ ). Ιδίως η τελευταία, η οποία φέρει και την υπογραφή Martin Scorsese καθώς και τις συμμετοχές από πολλούς γνωστούς ηθοποιούς (μέσα στο cast βάρος φέρουν οι Nicholson, Damon και DiCaprio, όχι ότι ο Wahlberg πάει πίσω- φυσικά ο πρώτος δίνει "ρέστα") με πολύ καλές ερμηνείες, είναι για μένα μια απολαυστικότατη ταινία με τέλος που εκπλήσει. Την έχω δει 3-4 φορές και δεν την έχω βαρεθεί... ακόμη!
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Χθες ειδα το "Βλεπω το θανατο σου 4"... Μη χασετε μιαμιση ωρα απο τη ζωη σας....
teomad2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Από γνωστες: 1) 12 Monkeys 2) Devil’s Advocate 3) Trainspotting 4) ΗΕΑΤ 5) Lost Highway Επισης, 6) Hanabi 7) Series 7 Idiocracy 9) Darwin’s Awards 10) Clerks
frikio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΡΙΤΑ ΧΕΙΓΟΥΟΡΘ:MOΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ " TΑΙΝΙΑΡΑΑΑΑ "O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ " HEAT ΤΑΚΕΝ LIAM NISSON Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ LIAM NISSON KAI BEBAIA ΟΛΑ ΤΑ Χ-ΜΕΝ .....
vaggelis2000 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 "ο ηρακλής, ο αχελώος και η γιαγιά μου" - σκηνοθέτης δ.κουτσιαμπασάκος, παραγωγή 99 ή 2000 αν θυμάμαι καλά..απλά ΚΟΡΥΦΗ!! Λογικά είναι πριν απο 99 γιατι τότε ήμουν γυμνάσιο και ήμουν ο ένας από τα παιδιά-αφηγητές. Όντως πολύ καλή δουλειά. Βάβαια αν σου αρέσει η δουλειά του Δημήτρη πρέπει να δεις την τελευταία και βραβευμένη ταινία του "Ο γιος του Φύλακα". Αναφέρεται στην αστυφιλία και έχει εικόνες από τα ορεινά χωριά των τρικάλων. edit: "Το στοιχημα του Slevin (Lucky number Slevin)", "Kill Bill", και μια ταινίαρα "its all gone Pete Tong"
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Identity δυνατη ταινια! πανε χρονια απο τοτε!
acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Σε αυτά που περιμένουμε, το "Ψυχή Βαθιά"... Πρέπει να είναι πολύ καλό...
qmd Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Οι γυναίκες ας περιμένουν. Ζουγανέλης, Μπουλάς, Μπακιρτζής, κορυφαία ταινία ψυχογράφημα του βορειοελλαδίτη...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα