zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς γιατί στο chrome δεν παίζει βίντεο? Αν βάλω youtube παίζει το βίντεο αλλά αν είμαι σε μια άλλη σελίδα και έχει βίντεο απο youtube παίζει μόνο τον ήχο
akaliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 μήπως δεν έχεις εγκατεστημένο το plugin με τον flash player;
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 το έχω.... στο IE παίζει το βίντεο
laxanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Έχω πάθει κάτι παρόμοιο στο chrome εδώ και κάνα δίμηνο. Δε μου παίζει τα βίντεο με κίνηση πάρα μόνο τον ήχο ενώ στο fb μου βγάζει ένα μαύρο φόντο στην εικόνα του βίντεο. Είναι θέμα flash player. Kαι να το ξηλώσεις δεν σώζεται αν δε πειράξεις το registry. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω δεκτό αλλά και υπολογιστάκια που έφερα δε μου το έλυσε το θέμα..
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Ακριβώς και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω περίπου το ίδιο διάστημα... Ενώ σε IE παίζει το βίντεο
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Καμιά φορά παίζει να φταίει το adblock και να κόβει το παράθυρο αντί για την διαφήμιση. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις ή γενικά τα πρόσθετα, μήπως κάποιο άλλο φταίει. Όσον αφορα τον Chrome, νομίζω πως πλέον δεν υποστηρίζει τον flash player, παρα μόνο τον html5 στο youtube. Δοκίμασε το παρακάτω Disable hardware acceleration (HTML5 Player in Chrome) Enter chrome://flags in the address bar. Press Ctrl+F to open Chrome's search box, and then type hardware-accelerated to find the hardware-accelerated video decode setting. Click Enable to toggle it off. Click RELAUNCH NOW to restart Chrome.
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Νομίζω λύθηκε το πρόβλημα.. Ευχαριστώ πολύ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα