ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Το ανέβασα στα downloads εδώ http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=516 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Προσπαθώ να το κατεβάσω και εγώ , αλλά μου εμφανίζεται ένα μύνημα που μου λέει πως δεν έχω το δικαίωμα να το κατεβάσω ! ! ! ! Τι ρατσισμός είναι αυτός ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Δεν ξέρω ρε σεις τι συμβαίνει,εγώ πάντως που το δοκίμασα τώρα λειτουργεί μια χαρα.Κανεις που να το κατέβασε και να του τρέχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Εγώ το κατέβασα κανονικά. Αν έχει πρόβλημα γιατί δεν το κατέβαζετε από το link του imageshack που έχει παρετεθεί στο post #7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 ok τώρα κατεβαίνει κανονικά παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexaras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Γιάννης οκ το κατεβασα κ γω κανονικά τώρα.να σαι καλά.σευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Ναι, εντάξει , τώρα είναι μια χαρά . Σε ευχαριστώ Γιάννη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Bάλτο και στο θέμα "Νέα στην κατηγορία downloads".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pluto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Εγώ το κατέβασα κανονικά αφού κάνω άρση αναδυομένου παραθύρου στον explorer. Πάντως αυτή η οδηγία δίνεται από την ΔΕΗ πριν προμηθευτούμε το κιβώτιο. Τουλάχιστον αυτό συνέβηκε σε μία πρόσφατη αίτησή μου για εντός σχεδίου ηλεκτροδότηση μετά την τοποθέτηση της ξύλινης κολώνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα