hellasignis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Καλημερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να ελεγξω την εξελιξης της αιτησης μου ενταξης στο νομο 4495/17 για τα αυθαιρετα.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 (edited) Ο μηχανικός σας θα σας ενημερώσει αναλυτικότερα για αυτό που ρωτάτε. Παρ' όλα αυτά δείτε και εδω. Υ.Γ. Οι ιδιώτες έχουν δική τους ενότητα για να θέτουν τα ερωτήματά τους. Ενημερωθείτε γενικότερα από τους Κανόνες Συμμετοχής. Edited Απρίλιος 21 , 2018 by georgegaleos
hellasignis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Ευχαριστω για την απαντηση. Στη ιστοσελιδα που με παραπεμπετε βαζω τον αριθμο δηλωσης και το ΑΦΜ μου αλλα δεν μου βγαζει κατι. Δεν λειτουργει?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 (edited) Απ' ότι είδα δεν λειτουργεί με τον Ηλεκτρονικό Κωδικό δήλωσης, λειτουργεί με τον Μοναδικό Αριθμό Ακινήτου. Edited Απρίλιος 21 , 2018 by georgegaleos
hellasignis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Ισως αυτος ο ηλεκτρονικος αριθμος να μην ειναι α αριθμος δηλωσης που αναγραφεται πανω στο προστιμο.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Με τον μηχανικό σου επικοινώνησες να του ζητήσεις αντίγραφο της δήλωσης υπαγωγής ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα