Tony Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Καλημέρα σε όλους. Έχω 2 απορίες. α)Επιτρέπεται η cour-anglaise που εξυπηρετεί κλιμακοστάσιο πυροπροστασίας στη στάθμη μεταξύ υπογείου και ισογείου να μπαίνει κατά τμήμα της στο Δ; (στη συγκεκριμένη περίπτωση Δ=2.50 m). Επισυνάπτω εικόνα με παράδειγμα. β)Οι cour-anglaise μετράνε στο Σ.Δ.; Ευχαριστώ.
wolvie Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 καλησπέρα συνάδελφε, οι cour-anglaise σίγουρα δεν μετράνε στο Σ.Δ. και σίγουρα επιτρέπονται εντός Δ...
marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Αυτό στην εικόνα θεωρείται court-anglaise? Εγώ το βλέπω σαν ανοιχτή σκάλα που μάλλον καταλήγει στο υπόγειο και μπορεί να μετράει και στην κάλυψη και μάλλον δεν επιτρέπεται στο Δ; Αλήθεια, που ορίζεται το court-anglaise και πως;
wolvie Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Μάρκο έχεις δίκιο..Δεν είναι κουρανγκλέ...σε παλαιότερο θέμα δίνεται κάτι για τις διαστάσεις τους...Τέτοιες ανοιχτές σκάλες για υπόγεια έχω κάνει εντός Δ και χωρίς να μετράει στην κάλυψη...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Θα συμφωνησω.. Επιτρεπεται στο Δ και δεν μετραει στην καλυψη..
marko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Σωστά.... τώρα που το σκέφτομαι την σκάλα αυτή την έχω συναντήσει πολλές φορές (σε εξοχικές κυρίως κατοικίες) να μην μετράει σε κάλυψη και εντός Δ.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 θεωρείται διαμόρφωση εδάφους στο +-1,50μ και δε μετράει πουθενά
Albireo Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Πολύ καθυστερημένο το σχόλιο - προφανώς ο Tony έχει ήδη βρει λύση στο θέμα του - αλλά ίσως χρησιμεύσει στους επομενους : Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο για το +-1,50μ, αυτή είναι η εύκολη περίπτωση. Όταν το βάθος ξεπερνάει το -1,50 μ είναι στην κρίση του ελεγκτή της πολεοδομίας να το δεχτεί ως τοπική εκσκαφή αναγκαία για την λειτουργία του κτιρίου, όπως γίνεται και με τις ράμπες αυτοκινήτων προς το υπόγειο. Έχει όμως και το δικαίωμα να το κόψει, ή να ζητήσει περιορισμό στις απολύτως αναγκαίες διαστάσεις του
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα