Engineer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2018 Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση από εβδομάδα σε εβδομάδα, της όψης του εργοταξίου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, συνεχίζεται. Πλέον είναι έτοιμος προς θεμελίωση και ο δεύτερος από τους πυλώνες που θα στηρίξουν το στέγαστρο του γηπέδου. Ενώ έχει πέσει «μπετόν» σ' ολόκληρο το βόρειο τμήμα του εργοταξίου. Και παράλληλα προχωρά και η δουλειά στα κτίσματα τόσο στο ισόγειο, όσο και στο υπόγειο του νέου γηπέδου. Όσο για το κομμάτι που θα υποδεχθεί την πρώτη κερκίδα, θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο. Δείτε και το σχετικό βίντεο: View full είδηση
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2018 άντε με το καλό.. φτάνει να μην είναι κι αυτοί "χάρτινοι" 2 1
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2018 Το όνειρο παίρνει...οστά. Η σάρκα εντός ολίγων μηνών. Υπομονή.
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 (edited) On 30/4/2018 at 12:01 ΠΜ, imhotep said: άντε με το καλό.. φτάνει να μην είναι κι αυτοί "χάρτινοι" ευχαριστώ για την αρνητική όποιον την έβαλε.. κάτι φίλοι μου αεκτζήδες με διαβεβαίωσαν πάντως ότι θα πάρουν οπλισμό από το σαββίδη άρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα Edited Μάιος 2 , 2018 by imhotep 3
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 (edited) Εγώ πάντως (ΑΕΚτζης δηλωμένος γαρ) δεν ήμουν ο "κοκκινιστής". Σου ανταπέδωσα 2 + (πάνω κάτω) γιατί τα επίμαχο σχόλιο δεν κρύβει δόλο και το άλλο έχει πλλάκα (πρόσεξε τα δύο "λλ"). Πειράγματα γίνονται αλλά είναι άδικο το (-). Δεν πειράζει, ο καθένας έχει τους λόγους του. Εγώ "καθάρισα". Υ.Γ. Αν και δε νομίζω ότι το (-) προήλθε από ποδοσφαιρόφιλο γιατί από αστειάκια ξέρουμε όλοι οι αθλητικό-βιοι. Μάλλον αυτό ήταν σαν τον συντελεστή δόμησης...Μεταφερόμενο. Edited Μάιος 2 , 2018 by Konstantinos IB
Arche Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 οι πυλώνες ποιανού γηπέδου ήταν χάρτινοι δηλαδή;;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα