stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Η λύση είναι μία, εφόσον χάσουν το ΣτΕ, να βγει ο λογαριασμός της καθυστέρησης και να μοιραστεί δια 507. Όσο μπορούν κάποιοι ανέξοδα να μας κρατάνε Αφρική τόσο θα συνεχίζουν να το κάνουν. 1
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Καλά μπανάκια στο Σαρωνικό να έχουν όλοι τους.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 500 ψυχανώμαλοι ενάντια στην ανάπτυξη...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους. Υπομονή & όλοι θα φάμε ένα κομμάτι ψωμί από το Ελληνικό.
Anton_civeng Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 ΟΜΩΣ, ... πέραν των 507 "θλιμμένων-θιγομένων" που λέει ".... τα ψηλά κτίρια θα τους εμποδίζουν να μετρούν της πέρα θάλασσας τα κύματα...." από την αυθαίρετη σοφιτούλα τους στην ταράτσα ..., συνοδοιπορεί μ΄αυτούς όπως διαβάζουμε ΚΑΙ ο "Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών -Τμήμα Αττικής" ! Ποιά φάβα έχει ο λάκκος ...????? 1
kan62 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 53 λεπτά πριν, Anton_civeng said: Ποιά φάβα έχει ο λάκκος ...????? http://www.efsyn.gr/arthro/kerdismenoi-kai-hamenoi-stis-kalpes-ton-arhitektonon 1
Thimios Kotsias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Τόσες περιοχές 507 άτομα είναι ο πληθυσμός?
loser Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 εγω βλεπω στις φωτο δομηση με μεγαλο υψος κτιριων ώστε να μεινει χωρος για παρκα και ελευθερους χωρους μακαρι και η Αθηνα να γινοταν ετσι . είναι ολοφανερο ότι τους εχει βαλει ο κομματικος μηχανισμος συγκεκριμενων αντιληψεων για να μην γινει η επενδυση 2
Arkaitz Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 (edited) Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την είδηση και τσιμπιέμαι για να δω εάν είμαι ξύπνιος! Είναι δυνατό ο σύλλογος αρχιτεκτόνων Αττικής να δίνει λυσσαλέα μάχη για να μπλοκάρει μια επένδυση που μέσα στην κρίση θα δώσει δουλεία σε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, συναδέλφους μηχανικούς; Δυο εξηγήσεις μπορούν να υπάρχουν: 1ον πλέον φτάνουν και περισσεύουν οι δουλειές για όλους μας ή 2ον ο σύλλογος εκπροσωπεί συναδέλφους με λυμένα τα βιοποριστικά τους προβλήματα και άφθονο ελεύθερο χρόνο για επαναστατική γυμναστική. Edited Μάιος 1 , 2018 by Arkaitz
Anton_civeng Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 2 ώρες πριν, Arkaitz said: ......... Δυο εξηγήσεις μπορούν να υπάρχουν.. Να πω εγώ τώρα και μία τρίτη συνάδουσα με το Ελληνικότατο "να ψοφήσει ο γάιδαρος του διπλανού μου" : 3ον η φάβα που είχε ο λάκκος ήταν αστακός ΑΛΛΑ δεν έφτασε για όλους.....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα