mpilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2018 Έχω έναν πελάτη που διατηρεί ένα εστιατόριο(ψαροταβέρνα) με άδεια απο το 2012. Θέλει να ενοικιασεί την απέναντι αυλή και να βάλει τραπέζια και καρέκλες τι χρειάζεται για να το κάνει νόμιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archAD Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2018 36 λεπτά πριν, mpilias said: Έχω έναν πελάτη που διατηρεί ένα εστιατόριο(ψαροταβέρνα) με άδεια απο το 2012. Θέλει να ενοικιασεί την απέναντι αυλή και να βάλει τραπέζια και καρέκλες τι χρειάζεται για να το κάνει νόμιμα? Καλησπέρα, αν και δεν γνωρίζω πολλά, αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται άδεια λειτουργίας, περισσότερο σε κάποια άδεια από τον Δήμο. Αλλά και πάλι, επειδή δεν μου είναι ξεκάθαρο τι εννοείς, καλύτερα να δώσεις λεπτομέρειες γιατί αυτό το "απέναντι αυλή" μάλλον θέλει παραπάνω διευκρίνηση για να απαντήσει και κάποιος πιο έμπειρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 On 30/4/2018 at 6:01 ΜΜ, archAD said: Καλησπέρα, αν και δεν γνωρίζω πολλά, αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται άδεια λειτουργίας, περισσότερο σε κάποια άδεια από τον Δήμο. Αλλά και πάλι, επειδή δεν μου είναι ξεκάθαρο τι εννοείς, καλύτερα να δώσεις λεπτομέρειες γιατί αυτό το "απέναντι αυλή" μάλλον θέλει παραπάνω διευκρίνηση για να απαντήσει και κάποιος πιο έμπειρος. Θέλει να ενοικιάσει τον χώρο(αυλή) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο την ταβέρνα έτσι ώστε να μπορεί να βγάλει τραπέζια..... οτι χρειάζεται ρωτάω στον δήμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Αν ο χώρος δεν είναι ιδιωτικός θα απευθυνθείς στο Δήμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 9 λεπτά πριν, avgoust said: Αν ο χώρος δεν είναι ιδιωτικός θα απευθυνθείς στο Δήμο. Ο χώρος είναι ιδιωτικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Μόλις τώρα, mpilias said: Ο χώρος είναι ιδιωτικός... ο χώρος είναι ιδιωτικός.... είπα στον πελάτη να κάνει μισθωτήριο συμβόλαιο...μετά όμως τι χρειάζεται 'ετσι ώστε να έχει άδεια να μπορεί να δουλεύει σαν χώρος της ταβέρνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
archAD Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 (edited) Νομίζω πως καλό θα ήταν πρώτα απ'όλα να κάνεις εκεί μία επαφή, να δεις δηλαδή και την ιδιοκτησία της "αυλής", γιατί την χωροθέτηση τέτοιων περιπτώσεων, την παραχώρηση για τραπεζάκια κλπ, τα διευθετεί η δημοτική αρχή, αν υπάρχουν και πιθανές μελέτες πεζοδρομίων, αξιοποίηση, κ.ο.κ. Edit: τώρα μου εμφάνισε για το ιδιωτικό, αλλά και πάλι νομίζω πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον Δήμο, μήπως σε καθοδηγήσουν καλύτερα, γιατί έχουμε και αλλαγή χρήσης. Edited Μάιος 3 , 2018 by archAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2018 Ακόμα καλύτερα με το υγειονομικό του δήμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 (edited) Πρέπει να διαβάσεις την υγειονομική διάταξη του 2017 όπου ορίζει την αύξηση της δυναμικότητας του καταστήματος. Κατά συνέπεια αλλάζει και η κατηγορία του καταστήματος (από άποψη δυναμικότητας). Προσοχή στην νέα δυναμικότητα να ελεγχθεί η επάρκεια των WC. Όλα αυτά προϋποθέτουν νέα γνωστοποίηση και προφανώς αντίστοιχη συμμόρφωση με την νέα υγειονομική διάταξη. Edited Μάιος 4 , 2018 by manolis nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 On 4/5/2018 at 3:54 ΜΜ, manolis nik said: Πρέπει να διαβάσεις την υγειονομική διάταξη του 2017 όπου ορίζει την αύξηση της δυναμικότητας του καταστήματος. Κατά συνέπεια αλλάζει και η κατηγορία του καταστήματος (από άποψη δυναμικότητας). Προσοχή στην νέα δυναμικότητα να ελεγχθεί η επάρκεια των WC. Όλα αυτά προϋποθέτουν νέα γνωστοποίηση και προφανώς αντίστοιχη συμμόρφωση με την νέα υγειονομική διάταξη. Μπορείς να μου στείλεις το ΦΕΚ της υγειονομικης διάταξης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα