Mant_konstantinos_2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής ερώτημα. Θέλω να κατασκευάσω περίφραξη με συρματόπλεγμα στο σπίτι μου μιας και δεν μπορώ να βγάλω άδεια διότι εκκρεμεί υπόθεση πράξης αναλογισμού, εδώ και 30 χρόνια, διάνοιξεις δρόμου. Η κατασκευή θα είναι με συρματόπλεγμα χωρίς σενάζ. Τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να μην μου κάνουν καταγγελία;
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Σύμφωνα με τη νομοθεσία για "περίφραξη με πρόχειρη κατασκευή, όπως συρματόπλεγμα, σε οικόπεδα μη ρυμοτομούμενα σε εντός σχεδίου περιοχές" απαιτείται Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 (edited) ειναι η τριτη αναρτηση που κανεις http://www.michanikos.gr/profile/116809-mant_konstantinos_2015/ παντοτε για μια πραξη τακτοποιησης που εκκρεμει απο 30 χρονια.../για διανοιξη δρομου παλι απο ΠΤ ... τωρα για περιφραξη Οι απαντησεις εχουν ηδη δοθει... και στις αρχικες ερωτησεις απο συναδελφους και στην τελευταια που εκανες απο την Δαναη... '"να μιλησεις με τον μηχανικο σου" υγ προφανως οχι μονον για την περιφραξη, αλλα και για να σου εξηγησει γιατι "κολλησε η ΠΤ εδω και 30 χρονια" και ποιά ειναι τα δικαιώματα σου. Edited Μάιος 5 , 2018 by dimitris GM 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα