Spyros Geo Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Αγαπητά μέλη, Θα ήθελα την βοήθεια σας με το παρακάτω: Για την ανέγερση προσωπικής Α' κατοικίας έχω το δικαίωμα εκπόνησης και υπογραφής Η/Μ Μελέτης, παρόλο που εργάζομαι ως μισθωτός Ηλ. Μηχανικός και όχι ως ελεύθερος επαγγελματίας? Έχω ακούσει από συνάδελφο ότι μπορώ να έχω αυτό το δικαίωμα συνολικά 1 φορά και για Α' κατοικία. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και αν ναι ποια είναι η διαδικασία ?
ioannis_g Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Εάν είσαστε μισθωτός σε τεχνική εταιρεία που αναλαμβάνει μελέτες ή εάν είσαστε με μπλοκάκι παροχής υπηρεσίας σε άλλη εταιρεία ΝΑΙ. Δηλαδή εάν έχετε σφραγίδα μηχανικού και φορολογικά μπορείτε να εκδώσετε παραστατικό. Σε άλλη περίπτωση, από όσα γνωρίζω, ΟΧΙ.
Spyros Geo Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Ioannis_g, Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι ως μισθωτός σε εταιρεία που αναλαμβάνει μελέτες αλλά δεν μπορώ να εκδόσω παραστατικό αφού είμαι μισθωτός.. Ο συνάδελφος που μου ανέφερε αυτή την δυνατότητα μου είπε ότι μπορείς να πάρεις ένα απαλλακτικό από το ΤΕΕ/πολεοδομία για την συγκεκριμένη περίπτωση
nikmmech Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 (edited) Μπορείς. Μίλησε με το ΤΕΕ και θα σε καθοδηγήσουν για τη γραφειοκρατική διεκπεραίωση (έντυπα για απαλλαγή από αμοιβές, κτλ). Edited Μάιος 8 , 2018 by nikmmech
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα