mech.eng Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Καλημέρα σας. Πρόκειται για εγκατάσταση οικίσκου isobox. Είναι απαραίτητη η θεμελιακή γείωση ή μπορώ να κάνω ένα τρίγωνο γείωσης ; (με την προβλεπόμενη αντίσταση 1 Ω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Τα isobox στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μπαίνουν "ακουμπιστά" στο έδαφος χωρίς θεμέλια. Άρα θεμελιακή δεν γίνεται, και πάς για απλό ηλεκτρόδιο ή τρίγωνο για να πετύχεις την απαιτούμενη αντίσταση γείωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech.eng Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Απ ότι γνωρίζω πάω για 1 Ωm? Επίσης, γνωρίζεις την απαραίτητη απόσταση που πρέπει να έχει η αντικεραυνική απο την γείωση της εγκατάστασης (το τρίγωνο δλδ) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 8 ώρες πριν, mech.eng said: Απ ότι γνωρίζω πάω για 1 Ωm? Ναι αμέ. Αν τα καταφέρεις . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 mech.eng για να μην σε δουλευουμε , ψαχτω λιγο παραπανω εδω , http://www.michanikos.gr/search/?q=γειωση&fromCSE=1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinos1972 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Απορία. Γιατί να ασχοληθείς με κάτι που δεν ξέρεις; Ούτε ειναι και της ειδικότητας σου, εδώ που τα λέμε..... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 1 ώρα πριν, stasinos1972 said: Απορία. Γιατί να ασχοληθείς με κάτι που δεν ξέρεις; Ούτε ειναι και της ειδικότητας σου, εδώ που τα λέμε..... Εγώ έχω δύο απορίες αλλά για την ώρα θα μείνω στην πρώτη. Τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να ασχοληθεί ο συνάδελφος αλλά δεν το ξέρει; Υ.Γ. Το συγκεκριμένο κόκκινο δεν είναι δικό μου, διότι θεωρώ ότι ακόμη υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 (edited) 15 ώρες πριν, stasinos1972 said: Απορία. Γιατί να ασχοληθείς με κάτι που δεν ξέρεις; Ούτε ειναι και της ειδικότητας σου, εδώ που τα λέμε..... οι γειωσεις δεν ειναι ειδικοτητας μηχανολογου μηχανικου ???!!!!????? Α ναι, ειναι μαλλον πολιτικου μηχανικου..... ή, καλυτερα, Ηλ/γου ΤΕΙ....... ΥΓ λιγο φορτισμενη η διατυπωση μου, αλλα με τα τοσα που αναφερονται εδω μεσα, πραγματικα η απορια του stasinos με εξεπληξε... Edited Μάιος 15 , 2018 by maneni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech.eng Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 νομίζω οτι η συζήτηση έχασε την ουσία της. Γνωρίζει κάποιος την απαραίτητη απόσταση που πρέπει να έχει η αντικεραυνική απο την γείωση της εγκατάστασης (το τρίγωνο δλδ) ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 20 λεπτά πριν, mech.eng said: νομίζω οτι η συζήτηση έχασε την ουσία της. Γνωρίζει κάποιος την απαραίτητη απόσταση που πρέπει να έχει η αντικεραυνική απο την γείωση της εγκατάστασης (το τρίγωνο δλδ) ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. αν κ παλιος θα επρεπε να γνωριζεις πως δουλευει το φορουμ . Παραπανω, σου εδωσα το που πρεπει να διαβασεις για να μαθεις αυτο που θες . any way, αν καταφερεις να εχεις γειωση <1Ω ''κουμπωνεις'' την αντικεραυνικη πανω της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα