ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2019 σήμερα κατέβηκα παραλία για μια γρήγορη βουτιά , εκει, συνάντησα αυτά τα υπέροχα πλάσματα, όσο αξιαγάπητα κ αν σασ φαινόνται άλλο τόσο επικίνδυνα γίνονται, καλό θα ειναι λοιπόν εαν τα συναντήσετε κ εσείς σε κάποια απο τις εξορμηση σας σε καποια παραλια να προσέξετε κάποια πράγματα , 1 ) Δεν τα πλησιάζουμε περισσότερο απο σο μας επιτρέπουν , το πόσο ? φαίνεται απο τις κινησής στους, γινονται νευρικές 2) Οι δικες μας κινησεις πρεπει να ειναι ήρεμες σταθερές χωρίς απότομες μεταβολές μ λίγα λόγια δεν είναι αλλοπρόσαλες ..... 3) Ξεθαρρεύουν κ δειχνουν επιστοσυνη μετα απο αρκετοι ωρα , συστήνω υπομονή κ επιμονη κ θα ερθουν διπλα σας Ε!!! μιλαω για τα δελφινια , για τα αλλα 2 υπεροχα πλασματα που βρισκονται στο πλανο δεν εχω καποιο manual ......
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 ''Παίξε με το παιδί σου, όχι με τη ζωή σου''. Το μήνυμα του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης είναι πλέον τηλεοπτικό!!! Και θα παίζει πανελλαδικά από την τηλεόραση του ALPHA. Ξεκίνημα στις 23 Μαΐου...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2019 η συνταγη της τελειας καρμποναρας ........το μυστικο ειναι .....στο πως ακουγεται
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2019 E alla fine, 'na cucina veramente bombardata! 😂
TBD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2019 https://www.youtube.com/watch?v=mALTsnF2XRU
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Ανέβασαν το κόστος κατασκευής κατά 12000$ κ έκαναν εξοικονομηση 19000$ για τα επομενα 30 χρονια ....
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 εκτος απο το παπά ...καπου φταιμε κ εμεις
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2019 Πανέμορφα πλάσματα κ οδηγίες επιβίωσης
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2019 το πιο πιθανό δεν είναι να μυρίσουν το αίμα μου, αλλά το σκ..ό μου. και δεν ξέρω πώς μπορεί να αντιδράσουν...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 όλη η συζητηση έχει ενδιαφέρον , εδώ όμως αποκτά περισσότερο https://www.youtube.com/watch?v=3KzkHO8W9lU&t=3359s
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα