sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2006 ειμαι νεος πολιτικος μηχανικος και σκεφτομαι για αγορα software. στατικα σκυροδεμα ποιο προτεινετε?μαλλον λεω να παρω fespa το οποιο ειναι ευχρηστο για συνηθεις κατασκευες. στατικα μεταλλικα λεω για instant.η γνωμη σας? στατικα φερουσα τοιχοποιιαfedra.τι λετε? αρχιτεκτονικα φωτορεαλισμο τι προτεινετε? αμοιβες-εντυπα το civil καλο ειναι? ευχαριστω!
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2006 Συναδερφε καλως ηρθες. Καλα ειναι αυτα τα προγραμματα αλλα αν τα παρει ολα μαζι και προσπαθησεις να τα μαθεις θα χαθεις. Και μεχρι να τα μαθεις θα πρεπει να τα ενημερωσεις κιολας οποτε τζαμπα λεφτα χαμενα. Παρε ενα το πολυ δυο που τα χρειαζεσαι και τα αλλα καντα σε καποιον αλλο ή σε φιλο
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2006 ποια δηλαδη? κοιτα αν εξαιρεσεις τα στατικα μπετου και μεταλλικων τα αλλα δεν ειναι ακριβα...
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2006 καλα αποκλειεται να χρησιμοπιησεις τοσα προγραμματα και σε τοσους τομεις με το που ξεκινησες....το πιο πιθανο ειναι να ασχοληθεις με σχεδιο στην αρχη και σιγα σιγα θα μαθεις στατικα , κυριως μπετα.εγω εχω το statics2006 της Multisoft και ειμαι ευχαριστημενος.ειναι απλο,το εμαθα πολυ γρηγορα και ειναι οτι πρεπει για νεο μηχανικο . επισης ειναι απο τα πιο φτηνα.Τωρα αν ειναι αξιοπιστο ? τουλαχιστον βγαζει λογικα σιδερα...
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2006 για σχεδιο ποιο προγραμμα? για αμοιβες δεν εχεις καποιο?
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 ε... για σχεδιο θα σου πω το προφανες.. Autocad και Cadware.μια χαρουλα ειναι,τι αλλο να σου πω?!τωρα για αμοιβες στο γραφειο που ειμαι χρησιμοποιουνε το civil και ειναι ευχαριστημενοι αν και εγω δεν ασχολουμαι με φορολογικα για να σου πω την γνωμη μου.
sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 για θερμομονωση και πυροπροστασια τι χρησιμοποιειτε?
gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 για θερμομονωση και πυροπροστασια τι χρησιμοποιειτε? εγω εχω της P-system αλλα και ενα τοπικο εδω της περιοχης προγραμμα. Κυκλοφορουν και κατι λογισμικα απο καποιες εταιρειες στο ιντερνετ με περιορισμένη χρονικα χρηση λιγων ημερων.
sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 απο που εισαι? μηπως απο θεσσαλια? το τοπικο προγραμμα λεγεται ΚΤΙΡΙΟ? το προγραμμα θερμομονωσης του civil δεν ειναι καλο?
gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Ναι Κτιριο λεγεται και ειναι πολυ καλο. Ολοι η θεσσαλια το εχει. (θελεις μπορω να σου βρω αν και δεν υπαρχει σπ@σμ...νο). Το civil ειναι αρκετα καλο αλλα δεν εχω δει αλλα για να τα συγκρίνω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα