juliepna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Γεια σας!! Στα πλαισια ενος μεταπτυχιακου πρέπει να κάνω πλαστική ανάλυση με το ΑΝSR μεταλλικων κατασκευών .Γνωρίζει καποιος σχετικά με το πρόγραμμα ή έχει κάποιος το manual ή ενδιαφέρεται κανείς να βοηθήσει? Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
juliepna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Πρεπει να κανω login ομως!!!! Θα προτιμούσα κατι free αν εχετε υπ'οψιν!!!! Ευχαριστω
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 To κόστος για να εγγραφείς είναι 25$ το χρόνο. Αν δε βρεις άκρη από κάπου αλλού σκέψου το καθώς δε νομίζω ότι είναι απαγορευτικό. Επίσης τους καθηγητές του μεταπτυχιακού σου τους ρώτησες μήπως έχουν ήδη συνδρομή και μπορούν να σε βοηθήσουν? Νομίζω ότι μόνο σε ακαδημαϊκούς κύκλους θα βρεις βοήθεια για τόσο εξειδικευμένα προγράμματα. Ψάξε επίσης και στα eclass των πανεπιστημίων, ίσως κάπου να βρεις υλικό για αυτό. Άλλο πρόγραμμα μη γραμμικής ανάλυσης δε σου κάνει?
juliepna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Θα μου εκανε και καποιο αλλο προγραμμα, νομιζω.Απλα ο καθηγητης προτεινε αυτο. Ο λόγος που δεν κανω log in ειναι γιατι νομόζω οτι μετά θα μου ζητήσουν επιπλέον για το κατέβασμα των αρχείων. Έχετε κάποιο αλλο προγραμμα να μου προτείνετε? Που να μπορώ να το βρω πιο εύκολα και ίσως είναι και πιο εύχρηστο? Ευχαριστώ
iovo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Το ETABS νομίζω ότι είναι αντίστοιχο. Επίσης το OPENSees και το DRAIN. Ακόμα για το ANSR δες και εδώ
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Για όλα τα προγράμματα που σου ανέφερε ο iovo νομίζω ότι θα βρεις εύκολα περισσότερες πληροφορίες. Εναλλακτικά του etabs κοίτα και το SAP2000, της ίδιας εταιρείας είναι. Θυμάμαι μία καθηγήτρια μας είχε πει ότι σήμερα όλη η εξέλιξη πέφτει πάνω στο OPENSees. Ίσως κάποια από αυτά να υπάρχουν και στο πανεπιστήμιο σου. Συνεννοήσου με τον καθηγητή σου. To DRAIN σίγουρα διδάσκεται στο Δημοκρίτειο. Θα βρεις πληροφορίες πιστεύω στο eclass. Και αλλού φυσικά ...
iovo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Α επίσης και το free ελληνικό Seismostruct. Πολύ καλό και αυτό και το κατεβάζεις από εδώ.
juliepna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!!!
dedizo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Δούλεψα με το pc-ansr στη διπλωματική μου και στο μεταπτυχιακό μου. Αλλά συνάντησα κάποιο πρόβλημα που δε μπορούσα να λύσω και συνέχισα με το drain. Κάνουν και τα δύο την ίδια δουλειά. Πες μου τι ακριβώς θέλεις και να δούμε πως μπορώ να σε βοηθήσω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα