Baudolino Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Πάντως ενώ με εμφανίζει με ληξιπρόθεσμη, το ΤΣΜΕΔΕ τραβηξε κανονικά την ρύθμιση (ακους Ικαρε?). Σε κάθε περίπτωση μιλάμε κυριολεκτικά για το "δεν ξερεις πλεον τι πληρωνεις"
ppanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 25 λεπτά πριν, Baudolino said: Σε κάθε περίπτωση μιλάμε κυριολεκτικά για το "δεν ξερεις πλεον τι πληρωνεις" Αααα μπράβο !!! Τα κατάφεραν !!! 1
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 (edited) Μπάχαλου συνέχεια παιδιά. Προσωπικά, έφτιαξα ένα Excelάκι, έβαλα για 2017 & 2018 τι χρωστάω βάσει εισοδήματος κάθε προηγούμενου έτους, τι έχω καταθέσει, το σχετικό + / - & πλέον δεν κάνω καμία τραπεζική κίνηση μέχρι να βγει το 7+4% που απομένει. Δε θα με τρελάνουν αυτοί. ΥΓ: με εμφανίζει & εμένα ληξιπρόθεσμο στα ειδοποιητήρια. Edited Ιούνιος 1 , 2018 by Ghostrider 1
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Διάλυση του κράτους σε όλα τα επίπεδα. Ούτε με κβαντικούς υπολογιστές δεν θα είναι ικανοί να τηρήσουν χρονοδιαγράμματα και όχι μόνο. Θεσμική αλητεία.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 11 ώρες πριν, georgegaleos said: ότι νά' ναι ... οχι ακριβως , οτι κατσ κ οτι αρπαξ ειν , μας αρεσ δε σας αρεσ , πληρωνω τ'αντερα μου επειδη κανω εξαγωγη σε χωρα της ΕΕ 2-3 μηνες το χρονο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα