Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ


Recommended Posts

για να γραφτώ στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, έχει επιλογη να γραφτω σαν "εργοδότης" και σαν "ασφαλισμένος"

Για να γραφτώ σαν "ασφαλισμένος" χρησιμοποιήσα Ονομα Χρηστη και Κωδικό Προσβασης

 

Για να γραφτώ όμως σαν "εργοδότης" τα πραγματα είναι πιο πολύπλοκα. Μου ζητάει pin, pun, και ΑΜΕ τα οποία για να τα λάβω θα πρέπει να κανω απογραφή σαν εργοδότης. Ομως για να κάνω εγγραφή σαν εργοδότης θα πρέπει να δηλώσω εργαζόμενο. Μόνο που εγώ δεν έχω εργαζόμενο

Link to comment
Share on other sites

επειδή το θέμα αυτό αφορά την εγγραφή στη πύλη του sepenet.gr, σε επικοινωνία μου με το αντίστοιχο τμήμα της περιοχής μου δεν μου διευκρίνισαν πως θα μπορούσε να γίνει η εγγραφή των ατομικών επιχειρήσεων στις ηλεκτρονικής υπηρεσίες του ΣΕΠΕ για την έκδοση του πιστοποιητικού. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά, όπου όμως κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο. 

Ατομική επιχείρηση απ΄ όσο γνωρίζω δεν δύναται να έχει ΑΜΕ, εφόσον δεν απασχολεί υπαλλήλους. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να γραφτούμε στο ΙΚΑ σαν ασφαλισμένοι, αφού είμαστε ασφαλισμένοι στο ΤΣΜΕΔΕ-ΕΦΚΑ. 

Η εγγραφή των ατομικών επιχειρήσεων στο sepenet.gr προαπαιτεί εγγραφεί στο ΙΚΑ και ΕΡΓΑΝΗ, τα οποία δεν γίνονται όταν δεν υπάρχει προσωπικό. 

 

Edited by Astrolavos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.