Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαφορές cem32,5-42,5 τσιμέντου


 

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η γνώμη σας για την διαφορά του τσιμέντου cem i και cem ii απ' ότι γνωρίζω στο cem ii το ποσοστό του κλίνκερ είναι λιγότερο λόγο ύπαρξης πρόσμικτων και επομένως και η ποιότητα κατώτερη.Ωστόσο είναι φθηνότερο και μου το προτείναν σε περιπτώσεις σοβατίσματος κλπ. Αντιθέτως για έτοιμο μπετό συνιστούν το cem i καθώς για να πετύχεις την επιθυμητή ποιότητα απαιτείται περισσότερη ποσότητα από τσιμέντο cem ii και δεν συμφέρει.Επίσης ποια η γνώμη σας για τον τύπο r(παίρνει ποιο γρήγορα τις αντοχές) και Ν(πιο αργά αλλά ίδιες τελικές αντοχές).Ποιο είναι καλύτερο.Τέλος σε περίπτωση που αντί για cem 32,5 χρησιμοποιηθεί cem 42,5 γνωρίζει κανείς αν πρεπει να αλλάξουν οι αναλογίες για να διατηρηθεί η εργασιμότητα ή δεν επηρεάζει?

Link to comment
Share on other sites

Εχεις msn??Στειλε μου το μαιλ σου σε πμ να σε βαλλω στο msn να σου στειλω πολλες πληροφοριες...Απλα ειναι μεγαλα τα αρχεια και ειναι δυσκολο να τα ανεβασω...

 

Eχεις e-mail...

Link to comment
Share on other sites

Mια πρακτική διαφορά πάντως στις συνήθεις κατασκευές είναι η σημαντική μείωση του χρόνου ξεκαλουπώματος για χρήση τριμέντου τύπου Ι (ΕΚΩΣ2000 20.3.3.1)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.