Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Σε ευχαριστώ Evan πιστεύω να βοηθήσει μερικούς που ασχολούνται με μελέτες...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Μπορείτε να δείτε και στο EC2 part1.1 παράρτημα J
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Μπορείτε να δείτε και στο EC2 part1.1 παράρτημα J Ναι μπορούμε, αλλά σας παρακαλώ όποιος έχει την καλοσύνη να μου δείξει την διάταξη που προτείνει ο ΕΑΚ/ΕΚΩΣ για οπλισμό κόμβων σε θετικές και αρνητικές ροπές (για με σεισμό η χωρίς) Σας ευχαριστώ.
panos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Κατασκευαστικές λεπτομέρειες δεν έχει ο ΕΑΚ αλλά ο ΕΚΩΣ μήπως αυτό εννοείς?
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Έχει ο ΕΚΩΣ διατάξεις για τον οπλισμό των κόμβων(ακμών) σε θετική και αρνητική ροπή ?? Δεν νομίζω αγαπητέ μου φίλε panos. Εδώ δεν έχει γενικά για ακραίους κόμβους.
panos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Σχέδια οπλισμού ειδικα για κόμβο (οπλισμός μασχάλης) όπως τον διδάσκουν στα πολυτεχνεία δεν έχει αν και δεν νομίζω οτι στη πράξη αυτό εφαρμόζεται σε συνήθη έργα.
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Ευχαριστώ πολύ panos, με κάλυψες απόλυτα.
mek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 καλησπέρα παιδιά, όντως οι ακραίοι κόμβοι οπλίζονται όπως λέει κι ο pappos ανεξάρτητα από τη φόρτιση. Πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται να εμβαθύνει σε θέματα όπλισης συνιστώ το βιβλίο ''Η τέχνη του οπλισμού'' του Leonard. Ότι ελάχιστο υπάρχει στους ελληνικούς κανονισμούς σε θέματα όπλισης έχει παρθεί από κει.
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Είναι όντως πολύ καλό.....όποιος δεν το έχει καλό είναι να το πάρει!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα