sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 οροφη του προβολου που φαινεται εδραζεται στους πλαινα τοιχεια απο σκυροδεμα ή σε δοκαρι?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Μάλλον πρόβολος είναι και εδράζεται στη δοκό όπως και η από κάτω πλάκα.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 βλέπω καλά ή είναι εντελώς τσόντα ο Η/Χ ?? σόρυ για το σπάμ
Aggelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2008 Στανταρ έχει γίνει μετά... Αλλά αυτά τα 4 ανοιγματάκια στο πλαϊ τι τα ήθελε ο ποιητής? απαπαπα
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 βλέπω καλά ή είναι εντελώς τσόντα ο Η/Χ ?? σόρυ για το σπάμ συγνωμη τι εννοεις?
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 βλέπω καλά ή είναι εντελώς τσόντα ο Η/Χ ?? σόρυ για το σπάμ συγνωμη τι εννοεις? είναι προσθήκη ή έτσι μελετήθηκε εξ' αρχής? Σόρυ ειλικρινά αν σε ενόχλησε το σχόλιο.
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 κανενα προβλημα.δεν ειναι δικια μου κατασκευη. ειναι εξ αρχης μελετημενο ετσι γιατι εχω δει τα σχεδια. επι του θεματος καποια αλλη αποψη?
sundance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 αυτα τα τοιχωματα αγκυρωνονται στην πανω και κατω πλακα? πιστευετε οτι η προσομοιωση τους ειναι σκοπιμη?
ngbl2102 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 καλησπέρα και ας κάνω και γω το πρώτο μου σχόλιο προφανώς προορίζεται για κλείσιμο και γιαυτό ο ποιητής έχει προσθέσει και ένα χαριτωμένο παραθυράκι απο κει και μετά όχι δε στηρίζεται πάνω του η επάνω πλάκα - είναι ένας απλός τοίχος και σαν τέτοιος θα πρέπει αν αντιμετωπιστεί εισάγοντας μία λωρίδα τοιχοποιίας ή επειδη είναι στην ακμή προβόλου δίνουμε σε αυτή το φορτίο γραμμικά - νομίζω έτσι το υποστηρίζουν τα περισσότερα προγράμματα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα