Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 ΠΔ 27-11/1926 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Υπάρχει κάποια ποινή (π.χ. πρόστιμο) αν δεν πληρώνεις τη συνδρομή στο ΤΕΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Υπάρχει κάποια ποινή (π.χ. πρόστιμο) αν δεν πληρώνεις τη συνδρομή στο ΤΕΕ? Προσωπικά έχω χρόνια να πληρώσω και μου σβήνουν τις παλαιότερες οφειλές!!! Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Πρόσφατα θεώρησα καινούργιο μπλοκ ΑΠΥ και έπρεπε πρώτα εξοφλήσω την οικονομική εκκρεμότητα που είχα με το ΤΕΕ για το 2012. Περισσότερες λεπτομέρειες δυστυχώς δεν ξέρω, απλά πλήρωσα και ο λογιστής την επόμενη ημέρα μου έφερε το μπλοκ θεωρημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Όντως έτσι και γω. Η εφορία για να θεωρήσει θέλει βεβαίωση ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 εμένα για μια αναθεώρηση μου ζήτησαν ενημερώτητα και απο ΤΕΕ και απο ΤΣΜΕΔΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ηλιούπολη ζητάνε μόνο ΤΣΜΕΔΕ (έχω θεωρήσει δύο φορές τον τελευταίο χρόνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Τι στιγμή που πληρώνει κάποιος το ΤΣΜΕΔΕ στο 50ρικο του ΤΕΕ μία φορά το χρόνο θα κολλήσει....? Μην τρελλαθούμε τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Μπήκα σήμερα στο σύστημα του ΤΕΕ και είδα αυτό: Σύμφωνα με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, θα εφαρμοστούν σταδιακά, μέχρι τον Νοέμβριο του 2015, περιορισμοί στην χρήση των πληροφοριακών συστημάτων του ΤΕΕ (αμοιβές μηχανικών, διαχείριση αυθαιρέτων) στις περιπτώσεις που οφείλονται συνδρομές Μελών ΤΕΕ ή συνδρομές Τεχνικών Επωνυμιών. Τα Μέλη και οι εγγεγραμμένοι στο βιβλίο Τεχνικών Επωνυμιών του ΤΕΕ καλούνται να εξοφλούν εμπρόθεσμα τις οφειλόμενες συνδρομές είτε ηλεκτρονικά (https://portal.tee.gr/tptee/my/pages/) είτε σε ένα από τα ταμεία του ΤΕΕ. Η λήξη για την συνδρομή του 2015 πότε είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα