Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα από μη μηχανικό: Τζάμια κουφωμάτων αλουμινίων


Recommended Posts

Γεια σας! Επιλεξαμε (μετα απο πολλη σκεψη) ασπρα αλουμινια και θερμοδιακοπη αλλα δεν ξερουμε για τα τζαμια. Σιγουρα θα βαλουμε τριπλεξ. Το θεμα ειναι να βαλουμε και τα "sunergy" -ετσι μας τα ειπαν, κατι σαν φιμε- ή οχι; Δεν μας νοιαζει τοσο για τον ηλιο αλλα μας ειπαν οτι κανουν τα τζαμια και για το κρυο. Οταν θα εχει πολυ ηλιο θα εχουμε τις κουρτινες στο κατω κατω... Οι τζαμαδες - αλουμιναδες γενικως το προοθουν πολυ, αλλα ο δικος μας αλουμινας λεει οτι ειναι υπερβολικο και οτι το νκρυο το κοβει και το τριπλεξ. Το θεμα ειναι οτι φοβομαστε πως θα "σκοτινιαζει" το σπιτι αρκετα. Δηλαδη εκει που θα αναβεις τα φωτα σου π.χ. στις 18:30 με τα sunergy θα χρειαστει να τα αναψεις στις 17:30. Ή μηπως στη συννεφια παλι θα φαινεται παλι σκοτεινος ο χωρος. Το σπιτι ειναι στην Αρτα που εχει αρκετο ηλιο! Το σπιτι εχει αρκετα πορτοπαραθυρα και ειναι μονοκατοικια.

Link to comment
Share on other sites

apostolisart εύλογες οι απορίες σου και κατανοητό οτι απαιτείς το τέλειο για το σπίτι σου. Αλλά μήπως ψάχνεις σε λάθος μέρος για τις απαντήσεις σου? Πρέπει να ξεχωρίζεις την γενική ερώτηση απο την ειδική και το χρώμα των υαλοστασίων πίστεψε με δεν θα το αποφασίσεις εδω μέσα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.