skifx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 ** (Το έχω κάνει δύο-τρείς φόρες copy το μήνυμα, οπότε κάποιος admin ας το σβήσει όπου δεν χρειάζεται) Για το θέμα των ψηφιακών υπογραφών: Μου ζητάνε 60€+φπα για το usb token και 50€+φπα για να μου εγκαταστήσουν τα πιστοποιητικά + 3€ έξοδα αποστολής. Δηλ. σύνολο 140€... Εγω βρήκα οτι με 25€ ξεμπερδεύεις μια και καλή... Αγοράζεις από Alibaba το στικάκι το Safenet 5110 είναι ακριβώς το ίδιο που υπάρχει στη λίστα από την ΑΠΕΔ (http://aped.gov.gr/more/obtainsignature/4-step1.html) και όπως είπαν και οι προηγούμενοι συνάδελφοι ακολουθείς τα βήματα για να εγκαταστήσεις τα πιστοποιητικά (οκ προϋπόθεση είναι να είσαι μηχανικός και κομπιουντεράς) Αυτά. Το site είναι το www.aliexpress.com και βάλτε στην αναζήτηση Safenet 5110. Θα σας βγάλει 3-4 προμηθευτές... 1
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 Δεν υπάρχει θέμα αν η αξία είναι κατώ από 22 Ε, και εγώ από ebay έχω πάρει το 5110, μία χαρά όλα. 2
athanasanas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Παρακαλω την βοήθειά σας: Γίνονται αποδεκτά από το σύστημα και τα 3 επίπεδα. Πατώντας "ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ " βγαίνει μύνημα: Προέκυψε κάποιο σφάλμα στην εφαρμογή! Τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ
ch_mp13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 Συνάδελφοι,τοπογραφικό με ημερομηνία μελέτης μετά τις 16.7.18 πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθεί στο κτηματολόγιο (άρα να συνταχθεί και με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές) ? ακόμη και αν ο λόγος σύνταξής του δεν είναι η χρήση του σε εγγραπτέα πράξη?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2019 κτηματολόγι, ΑΠ: ΓΔ 1120/1827953/13-7-2018 "Όταν σε εγγραπτέα πράξη (στα κτηματολογικά βιβλία ή στα βιβλία μεταγραφών και υποθηκών ) που συντάσσεται από συμβολαιογράφο την 16.7.2018 και έπειτα, γίνεται χρήση τοπογραφικού διαγράμματος που έχει ημερομηνία σύνταξης 16.7.2018 και μεταγενέστερη αυτής, τότε ο συμβολαιογράφος υποχρεούται να ζητήσει το αποδεικτικό ηλεκτρονικής υποβολής του τοπογραφικού διαγράμματος, για να το προσαρτήσει, με ποινή ακυρότητας, στο συμβόλαιο και ακολούθως θα τηρήσει κάθε άλλη προβλεπόμενη στη διάταξη του άρθρου 40 του ν. 4409/2016 διατύπωση για τη μεταγραφή στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο ή Κτηματολογικό Γραφείο". Συνεπώς, αναφορικά με το ερώτημά σου, για τοπογραφικό που δεν προσαρτάται σε εγγραπτέα πράξη δεν υφίσταται υποχρέωση ηλεκτρονικής υποβολής του και κατ΄επέκταση σύνταξή του σύμφωνα με τις προδιαγραφές αυτές.
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2019 Συναδελφοι υπαρχει δυνατοτητα ακυρωσης/ανακλησης του ηδη υποβληθεντος τοπογραφικου??? Και μιλαω για περιπτωσεις που δεν εχει χρησιμοποιηθει σε καποια πραξη
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2019 Δεν έχω εντοπίσει τέτοια δυνατότητα. Μήπως η λύση είναι να υποβάλεις εκ νέου παίρνοντας νέο αριθμό ΚΗΔ;
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2019 To oτι ισχυει ομως και συνεχιζει να υπαρχει στη βαση τους δεν ειναι προβλημα??
desptsouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Καλησπέρα προσπαθώ να ανεβάσω ένα τοπογραφικό στο σύστημα και μου βγάζει το εξής μήνυμα: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ DXF Μη Αποδεκτό Παρατηρήσεις Τα παρακάτω επίπεδα Θα έπρεπε να περιέχουν κείμενο εντός του πολυγώνου: • Layer PST_KAEK Εντός του πολυγώνου υπάρχει κείμενο στο ίδιο layer. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος, αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος, ας στείλει τα φώτα του. Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα