sbullakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 49 λεπτά πριν, Polytexnitis said: Θα έχεις π.x 2 layer TOPO_PROP, ένα για κάθε ιδιοκτησία. Όταν ανεβάζεις Τοπογραφικό στο σύστημα, μετά τον έλεγχο της θέασης, όταν πας στο 3ο βήμα, σε ρωτάει να επιλέξεις ΚΑΕΚ. Επιλέγεις πρώτα την 1η ιδιοκτησία, εισάγεις τα στοιχεία της και ακολούθως κάνεις 2η εγγραφή για την άλλη ιδιοκτησία. EDIT: Τώρα είδα πως ρωτάς για Διάγραμμα Μεταβολών. Λάθος μου. Εδώ όντως πρέπει να είναι ξεχωριστά τα σχέδια. Δεν το έχω δοκιμάσει να είναι πολλαπλό και δεν νομίζω ότι βγαίνει λόγω των περιορισμών στα layer.Σε απλό Τοπογραφικό γίνεται σίγουρα πάντως, το έχω κάνει. Ναι διαγραμμα μεταβολων διορθωσης πρεπει να γινει. Επισης κατι αλλο οποιος δουλευει τεκτωνα εχει παρατηρησει οτι εχουν κανει λαθος στα layers area a area d? Τα εχουν βαλει αναποδα δλδ. Η ειναι μονο στη δικη μου εκδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 1 ώρα πριν, sbullakis said: Ναι διαγραμμα μεταβολων διορθωσης πρεπει να γινει. Επισης κατι αλλο οποιος δουλευει τεκτωνα εχει παρατηρησει οτι εχουν κανει λαθος στα layers area a area d? Τα εχουν βαλει αναποδα δλδ. Η ειναι μονο στη δικη μου εκδοση? Δεν είναι πρόβλημα του λογισμικού (παρότι δεν δουλεύω με το συγκεκριμένο). Κατέβασε το πρότυπο αρχείο .dxf και δούλεψε πάνω σε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbullakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 11 ώρες πριν, tetris said: Δεν είναι πρόβλημα του λογισμικού (παρότι δεν δουλεύω με το συγκεκριμένο). Κατέβασε το πρότυπο αρχείο .dxf και δούλεψε πάνω σε αυτό Καλημερα, Αυτο το προτυπο dxf ειναι για να το δουλεψεις στο autocad ο τεκτωνας εχει περαασμενα τα layers και δουλευει με διαφορετικο τροπο απλα παρατηρησα οτι τα εχουν βαλει αναποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbullakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Καλημερα, ξερει κανενας τι παιζει με αυτο το σφαλμα? ευχαριστω Τα περιμετρικά όρια των παρακάτω επιπέδων δεν ταυτίζονται με τα περιμετρικά όρια του PST_KAEK: • Layer DGM_PROP_FINAL 428219.67,4277056.46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 (edited) Είχα ξανανοίξει τη σελίδα σε άλλο browser και δεν το εμφάνισε το σφάλμα. Αλλά πρέπει να γίνει η αποσύνδεση κανονικά, μη κλείσεις απλά τον φυλλομετρητη. Edited Δεκέμβριος 11 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbullakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 (edited) Το δοκίμασα και σε chrome και firefox αλλά τα ίδια. Edited Δεκέμβριος 11 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 (edited) Αυτό το 4282... μου θυμίζει ψευδομερκατορικό σύστημα, που βγαίνει σε μερικά επίπεδα GIS, αν δεν υπάρχει ρύθμιση για ορισμένο σύστημα αναφοράς. Πάντως είχα το ίδιο σφάλμα, έφαγα 5-6 ώρες μέσα στο ΣΚ και τελικά ήταν αυτό που σου έγραψα παραπάνω, τίποτα. Ελπίζω κάποιος άλλος συνάδελφος να σε βοηθήσει καλύτερα. Φαντάζομαι το προφανές, ότι η γραμμή dgm final με τη pst kaek ταυτίζονται παντού. Edited Δεκέμβριος 11 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbullakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 (edited) Μα δεν γινεται να ταυτιζονται αφου κανουμε διορθωση μην κάνεις άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος και βάζε τονισμό στα μηνύματά σου σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited Δεκέμβριος 11 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 (edited) Το πιο απλό είναι να στείλεις στη βοήθεια του κτηματολογίου, με το dxf επισυναπτόμενο, αλλά το ΣΚ λείπουνε. Ναι περιμετρικά, όπως λέει το μήνυμα σφάλματος, τα τσέκαρες να μην έχουν αποκλείσεις; Συνήθως οι συντεταγμένες που γράφει το σφάλμα, δείχνουν το πολύγωνο που έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω πως σχεδιάζεις, αλλά δοκίμασε να κάνεις τα πολύγωνα με την εντολή boundary (autocad). Edited Δεκέμβριος 11 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 23 λεπτά πριν, sbullakis said: Μα δεν γινεται να ταυτιζονται αφου κανουμε διορθωση Όταν κάνουμε ΔΓΜ διόρθωσης, δεν διορθώνουμε μόνο το δικό μας ΚΑΕΚ, όπως γίνεται συχνά η παρανόηση, αλλά και τα όμορα επηρεαζόμενα. Έτσι η εξωτερική περίμετρος των PST_KAEK με των DGM_PROP_FINAL θα πρέπει να ταυτίζεται για τα δύο ή περισσότερα ΚΑΕΚ που συμμετέχουν στη διόρθωση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα