aquar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 ...και το TOPO_PROP περιμετρικά. Για το δεύτερο δεν ξέρω να σου πω κάτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Badger Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Για το πρώτο ότι είπε ο συνάδελφος aquar. Για το δεύτερο δεν έχει σημασία με ποιό τρόπο εξάγεις το .pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Να μην έχει διαστρωμάτωση layer όμως (είναι στις επιλογές τις εκτύπωσης και πρέπει να το απενεργοποιήσεις) διότι δεν γίνεται αποδεκτό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Badger Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Σωστή παρατήρηση για το διαστρωμάτωση! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 20 λεπτά πριν, ntanos said: Να μην έχει διαστρωμάτωση layer όμως (είναι στις επιλογές τις εκτύπωσης και πρέπει να το απενεργοποιήσεις) διότι δεν γίνεται αποδεκτό! τι εννοείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 (edited) 1 ώρα πριν, KOKARADI said: τι εννοείς ? Μερικές εφαρμογές εξάγουν τα layers του cad σαν σελιδοδείκτες, όπου μπορείς να τα ανοίγεις και να κλείνεις κατα το δοκούν μέσα από το Pdf. Αυτού του είδους τα pdf δεν τα διαβάζει η εφαρμογή του κτηματολογίου. Οπότε θα πρέπει να βρεις σε αυτές τις εφαρμογές αυτήν την επιλογή εξαγωγής και να την απενεργοποιήσεις. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2021 by aquar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2021 Θα το κοιτάξω ,ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2021 (edited) συνάδελφοι επανέρχομαι στο παραπάνω θέμα . στο dxf εχω το περίγραμμα του ελαιοπεριβόλου με Layer topo prop (και τίποτε άλλο) και μου βγάζει τα παρακάτω .Επίσης τσέκαρα και για κάποια γραμμή line apo "κάτω" αλλα δεν έχω κάτι .δηλαδή εχω ένα μόνο επίπεδο topo prop Edited Σεπτέμβριος 28 , 2021 by KOKARADI Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2021 Καλησπέρα, θέλεις δύο polylines κλειστές ή μία ακριβώς πάνω από την άλλη. Η πρώτη θα είναι bound_unimpl και η άλλη η topo_prop. Προσοχή κλειστές polylines. Σχεδίαζεις από την πρώτη κορυφή μέχρι την τελευταία και πατάς το c για να κλείσει το πολύγωνο στην πρώτη. Στο list της polyline να σου βγάζει closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2021 Kαλησπέρα, σε περιοχή εντός πολεοδομικής μελέτης (εκκρεμεί η πράξη εφαρμογής) υπάρχει λειτουργούν κτηματολόγιο. Υπάρχει η υποχρέωση στην σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος για πράξη αποδοχής κληρονομιάς, να φαίνεται το περίγραμμα γεωτεμαχίου βάσει Κτηματολογίου και επιπλέον, για την ηλεκτρονική υποβολή, να γίνει χρήση του layer pst_KAEK; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα