Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2022 Οδηγία δεν υπάρχει. Βάζεις ότι θέλεις. Για το κτηματολόγιο το πιθανότερο είναι ότι μάλλον είναι λιγότερο χρήσιμη (για να μην πω άχρηστη) πληροφορία από τα layer περιγράμματος γεωτεμαχίου. 1
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2022 10 ώρες πριν, pirsogiannis said: Καλησπέρα... Βάζεις την περιβάλλουσα των περιγραμμάτων. Κάτι σαν το περίγραμμα που μετράει στην κάλυψη (εκτός η/υ χώρων). Δεν υπάρχει καμμία οδηγία γι αυτό. Απλώς, βάσει λογικής...
aneida Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Καλησπέρα, έχω κάνει closed pline στα layers topo_prop και bound_impl. Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να μου βγάζει αυτά τα μηνύματα; ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ DXF Μη Αποδεκτό Παρατηρήσεις Δεν υπάρχει πληροφορία για τα παρακάτω επίπεδα: • Layer TOPO_PROP Ένα από τα παρακάτω επίπεδα πρέπει να έχει περιεχόμενο: • Layer BOUND_IMPL, BOUND_UNIMPL
MONOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Δες στο List της polyline να σου βγάζει LWPOLYLINE και CLOSED. Αν δεν σχεδιάζεις με LWPOLYLINE, το αλλάζεις με την εντολή plinetype. 1 1
aneida Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 (edited) To list ποιο είναι; Τα properties; Στα properties φαίνεται ότι είναι closed, και πάνω γράφει polyline. Το plinetype μου δίνει επιλογές 0-2. Ποια επιλογή είναι το lwpolyline; Αυτή τη στιγμή είναι στο 2. Edited Ιούλιος 28 , 2022 by Pavlos33
MONOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Δοκίμασε το 1. Δεν έχω autocad έχω άλλο σχεδιαστικό. Αυτό είναι το πρόβλημα πάντως.
aneida Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Το δοκίμασα. Τις ίδιες παρατηρήσεις βγάζει και μάλιστα δοκίμασα και το 0. Τα ίδια.
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2022 Αν θες ανέβασε το αρχείο σου (έστω και μετακινημένο) για να δούμε και εμείς που μπορεί να είναι το πρόβλημα.
aneida Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2022 Το πρόβλημα λύθηκε με τη βοήθεια του @MONOS. Είχα πρόβλημα με την polyline. Το ξαναέκανα από την αρχή με την εντολή plinetype να είναι στο 1. 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα