the_topo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2023 Συνάδελφοι, όταν αναρτάτε στο κτηματολόγιο ΤΔ για ψηφιακή υποβολή, αναρτάτε αντίγραφο του ΤΔ σας με την υπογραφή του ιδιοκτήτη για την υπόδειξη ορίων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anvar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2023 Καλημερα έχω οικόπεδο με δύο καθετες όπου θα μεταβιβαστούν . Βγαζω για την κάθε μία καθετη διαφορετικό ΚΗΔ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2023 3 ώρες πριν, anvar said: Καλημερα έχω οικόπεδο με δύο καθετες όπου θα μεταβιβαστούν . Βγαζω για την κάθε μία καθετη διαφορετικό ΚΗΔ ? Αν το Τοπογραφικό Διάγραμμα παραμένει το ίδιο κατά τις μεταβιβάσεις, ποιος ο λόγος να πάρουν διαφορετικά ΚΗΔ? Δεν αλλάζει κάτι χωρικά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 (edited) Είναι φυσιολογικό να μη βλέπει AREA_A το "Θέαση διαγραμμάτων" (αλλά μόνο AREA_D), αν έχω ένα TOPO_PROP που προκαλεί ένα AREA_D και ένα AREA_A; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως φταίει το ότι το AREA_A είναι ένα τρίγωνο (3 σημεία ανοιχτά -> closed) αλλά δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς (3 σημεία κλειστά -> closed ή τυχαία τετράπλευρα στο χώρο) και δε βλέπει ποτέ AREA_A και δεν έχω καταλάβει αν έχω κάνει κάτι λάθος εγώ ή αν φταίει η λειτουργία "Θέαση" γιατί κατά τα άλλα δέχεται το αρχείο και τα DGM_PROP_FINAL και το TOPO_PROP φαίνονται σωστά (για διόρθωση ενός είναι). Edited Ιούλιος 30 , 2023 by gktpgeue Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 Μήπως έχεις επιλέξει ΔΓΜ πράξης και όχι διόρθωσης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 2 minutes ago, MONOS said: Μήπως έχεις επιλέξει ΔΓΜ πράξης και όχι διόρθωσης ; Μόλις δοκίμασα και πράξης για τεστ, και εκεί δε βλέπει κανένα από τα δύο AREA_, οπότε όχι από την αρχή διόρθωσης ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2023 (edited) Classic: το όνομα του layer είναι λάθος ως εν μέρει ελληνικό. Το αρχείο των προδιαγραφών είναι λάθος, έχει το "A" με ελληνικά ενώ η πλατφόρμα το θέλει αγγλικό. Edited Ιούλιος 30 , 2023 by gktpgeue 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2023 Καλησπέρα, σε περιοχή που δεν λειτουργεί Κτηματολογικό γραφείο υπάρχει σε αγροτεμάχιο-ιδιοκτησία δουλεία εναέριας διέλευσης ΑΔΜΗΕ. Στο ΚΗΔ θα πρέπει να αποτυπωθεί υποχρεωτικά με κάποιο layer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2023 Για τις υφιστάμενες δουλείες υπάρχει το layer EAS_FINAL Θα πρέπει όμως να την εφαρμόσεις επακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2023 3 ώρες πριν, tetris said: Για τις υφιστάμενες δουλείες υπάρχει το layer EAS_FINAL Θα πρέπει όμως να την εφαρμόσεις επακριβώς ήτοι... μίλα με τον ΑΔΜΗΕ να σου δώσουν τα κέντρα των πυλώνων και το ΦΕΚ, ώστε να δεις το πλάτος της δουλείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα